3-4 självmord/dag

KLICKA PÅ BILDEN

Känner igen lite, pressen på samhället.. allt man Ska orka göra. Man vill egentligen inte dö – men man orkar inte leva.
Mina tankar skenar. Det är bara så. Men jag ska tackla det hela på något sätt, hur vet jag inte men jag kan inte stoppa det hela. När, var, hur? Men nej – jag ska vinna det här. Jag ska kicka bort min ångest. Jag har inte en susning om hur, men jag ska göra det.

Ångesten har ju varit en del av mitt liv i så många år.. Jag sitter med minnen som ytters få vet om. Det gör för ont att tänka på det, sorgliga minnen, men ja…

Annars nu då, börjar bli sjuk. Bror som sa att jag aldrig blir sjuk, så jag hoppas att han har rätt och att detta går över fort. Jag har ont i bröstet och ryggen, att hosta gör riktigt ont, jag har ont i huvudet och jag fryser. Men jag hoppas att det inte blir värre. För detta är inte kul.

Men, Anneli är hemma idag hon med, hon har dragit på sig en dunderförkylning. Håkan låter lite småkrasslig, men inte värre än att han kunde åka till jobbet. Så det blir nog en lugn helg här gissar jag på. Nu ska jag ner och dricka lite, antingen te eller kaffe. Sen gå ut med soporna. Sen ta det lugnt.

Orkar inte så mycket just nu.

One thought on “3-4 självmord/dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *