308

Associationsleken pågår på facebook. Jag förstår inte varför jag ger mig in på sånt som aldrig kommer att ta slut. Men, det kan vara trivsamt ibland.

Dagen startade med lite sjukgymnastik, men jag klarade inte allt jag skulle. Inte det att jag fysiskt inte orkade för tungt kör vi inte, men det gjorde vansinnigt ont i knäna. Så jag fick bryta vissa övningar, köra färre set, men jag tog mig igenom allt.

Annars, vi har gjort stan idag, ätit mjukglass, handlat, fyllt på kolsyyrepatronen så nu kommer jag troligen dricka på ett helt annat sätt. Självfallet så glömde vi köpa dammsugarpåsar, något vi verkligen behövde handla, men det får vi göra i morgon.

Då ska vi även till djurmagazinet och klippa klor på Dipp och sen hem till Jonas mamma. Dipp får vara kvar hos henne medan vi åker till Ica och handlar lite mat och dylikt. Får inte glömma kylväskan och kylklampar bara, det behövs i denna värme!

Idag har det varit konstig värme, inte varmt ute direkt, men man har ändå svettats som tusan. Värmen har liksom kommit inifrån. Men druckit har jag inte gjort mer än nödvändigt. Jo, jag har druckit men inte så mycket som man bör.

Men det tog jag igen när vi kom hem. Nu skulle jag, planerade i alla fall, bädda rent, men det får bli i morgon, då vi kommer att städa .

Nu kom jag på att vi inte alls kan göra som planerat, Cia komer för att hjälpa oss med att träna Dipp och efter det kan vi i och för sig handla, men inte klippa klor på Dipp. Det får bli på måndag.

Men annars, 308 dagar kvar till den stora dagen, jag blev påmind om det idag då Malin har gift sig med sin karl. Grattis säger vi till henne!! ♥

Nu ska jag ta mina mediciner, fortsätta lyssna på Elvis och kanske ta något gott att dricka. Så skål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *