99 saker och lite annat

Posted: 5th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag sitter och klurar på en Bucket list, alltså en lista med saker jag vill göra innan jag dör. Den ligger nu på Helgon.se men jag ska även lägga ut den här till allmän beskådan. Den är dock inte så lång än så jag ska klura lite till.

Men det får mig att undra över hur eran lista skulle se ut. Bara några saker kanske… Jag funderar på att lägga ut min lista på just 99 saker och antalet kommer ur en låt med kent. Så jag ska som sagt klura lite till.. sen kommer den.

Nu ligger Jonas och sover tillsammans med sin halsfluss, Dipp och Chips. Jag har nyss pratat med min kära moder och vi pratade om mattor. Och lite annat. Vi måste köpa en matta till vardagsrummet som blir en liten färgklick för just nu går allt i rätt mörka färger. Vi ska köpa nya kuddfodral så man får en avstickare i soffan, sen köpa fler plädar som Dipp får ligga på. 

Sen vill vi ha en massa annat, nya tavlor. Eller bilder rättare sagt, ramar har vi, men Jonas vill byta ut så att jag får lämna lite avtryck i lägenheten. Eftersom allt som finns nu utom soffa och bord fanns redan när jag flyttade in, så han vill ha in mig lite mer. Jag vill få upp bilder på hans barn. Det finns dock en på A, E, och D men jag vill ha större. Jag har en bildserie som jag tycker mycket om och det är de som sitter uppe, men jag vill ha dom större.

Sen ska vi byta ut Morrissey och Duffy mot något annat, sen skulle jag vilja förstora någon bild jag själv har tagit. Jag har en del som jag är supernöjd med så det vore kul att få upp, gärna i canvas, men det är så dyrt att fixa.

Sen har vi ett runt köksbord, men vi vill ha ett fyrkantigt och vi har hittat ett för 495:- utan stolar, men stolar har vi ju redan och färgmässigt så spelar det ingen roll så storlar och bord ska målas om sen i samma färg, lite äggskalsvit typ, så det passar med hörnskåpet som Jonas morfar (?) har gjort. Nå väl, det var lite om dagens funderingar.

Nu ska jag hämta mig lite mer kaffe, byta musik och sen försöka komma i form för att åka till stan och handla cigg och glass. Glassen är till Jonas onda hals.. Hoppas jag slipper halsfluss.. Och allt annat som innebär sjukdom. Det räcker väl med att vara konstant psykiskt sjuk – tycker jag.

 1. Victoria skriver:

  Så spännande, tror jag ska försöka plita ner 99 saker jag också =) De saker som jag spontant kommer på är
  – äga en katt
  – komma in på en utbildning till civilingenjör
  – åka till månen (!)
  – ge ut en bok
  – dricka en kopp av världens dyraste kaffe (1000kr/kg!)

  Vore kul att läsa vilka 99 saker du vill göra innan du dör =)
  Kram <3

  • Miss Manic skriver:

   Jag har bara kommit på 12 än så länge, så det kanske dröjer. Men kul att se vad du vill göra 🙂

   Kram <3

 2. Jenny skriver:

  Hej, kul att du trillat in på min blogg. Det är alltid kul när folk läser. 🙂

  Bucket list ja… jag kommer bara på en enda sak som jag verkligen kommer att ångra om jag inte lyckats med när jag dör och det är att resa till New Orleans. Min besatthet började med Anne Rices böcker, men sen har det bara eskalerat – speciellt när TV-serien “Treme” började för några år sedan. Jag får lite gråten i halsen bara jag tänker på staden, jag tror att om jag åker dit så kommer jag nog aldrig hem. Då stannar jag där, trots min systers barn här hemma.
  Kort bucket list, det gör mig lite nedstämd faktiskt. 😕

  • Miss Manic skriver:

   Jag tror nog vi alla har längre bucket list, jag har med saker som att bli en bättre matte, åka till Karlstad osv så jag har enklare saker med också 🙂