Efter en nästintill sömnlös natt (igen) så var det segt att komma upp idag, men jag har bestämt mig för att bli mer aktiv i kyrkan. Så ja, jag kom iväg och det var så bra. Själva predikan, det kändes som att den var riktad till Mig, så häftigt!!

Sen pratade jag med Martin som är den vi har husgrupper hos, han lirkade lite med mig, så första helgen i september så ska jag följa med på ett gemenskapsläger. Men det är bara ungdomarna som övernattar.

Jag åker dig på lördag morgon och sen åker jag hem för att sen åka tillbaka på söndag morgon. Då gäller det att vara där i tid för det börjar med dop.

Sen mötte jag Kia, en vän till mig som jag köpte hela serien av "sagan om isfolket". Så nu ska jag tydligen läsa också. Men jag funderar mest på var vi ska ha böckerna eftersom att bokhyllan är full.

Väl hemma så kände jag bara att jag var helt slut, men vi satt med gitarren lite för jag ska lära mig att spela är det tänkt. Något jag velat länge och nu ska jag ta tag i den biten lite.

Sen gick vi ut med Dipp och nu är vi alla helt matta, djuren ligger helt utslagna för det är så kvavt och varmt. Vi är inte särskilt kaxiga heller kan jag lova.

Så jag funderar på att ta en dusch och sen lägga mig och läsa. Men jag vet inte. Måste upp tidigt i morgon för jag har boendestöd 08:30 vilket jag tycker är lite för tidigt, men det är bara att gilla läget.

Sen ska jag till Solhem för att hämta mediciner.. Orkar inte, men... Denna värme!

När jag och Jenny åkte till Stockholm så ville vi alltid ta en selfie.

14068318_1397969466898331_647670341991129105_n

Då gick man helt enkelt in i en fotoautomat och betalade 15:- så fick man 4 bilder, sen delade vi upp så man hade 2 bilder var.. Var alla dessa bilder har tagit vägen vet jag inte, men jag tror att jag har en kvar på mig och Anna.

Så, selfie. Lite skillnad mot idag. Ja, jag är gammal.

1

Vi sitter hemma och pratar om romarna som år ut och år in sitter utanför butiker och tigger för sin överlevnad. Då undrar jag, vad händer med dom, de som nu befinner sig i Sverige.

Sen så här, jag anser inte att de aktivt tigger, de sitter med en mugg och hoppas att någon ger en slant. Sen är väl det upp till mig om jag vill ge något.  Tigger, då går man fram och Aktivt frågar om man har pengar.

Jag och Bror köper ibland något att äta och dricka, ibland får de pengar även fast vi har det knapert. Men, de har det värre.

Jag vill hjälpa människor så gott jag kan, är det något fel med det?

Ibland ställer man sig på vågen och inser att man aldrig vägt så mycket tidigare. Men jag vägde mig nyss och jag har gått ner 4 kg på kanske 2 veckor. Det kändes riktigt skönt att se-

lchf

Men nu kör vi, bort med kolhydrater och in med typ... fett. En vän har gått ner en massa på LCHF och även Bror har kört med det tidigare och det med lyckat resultat. Så nu ska jag testa, se om det funkar för mig.

Jag känner mig en smula desperat, jag har egentligen mycket kläder, särskilt byxor men alla är för små. De jag har nu är Brors byxor, men de är för korta i benen. Det skiljer ju 4 cm mellan oss, så ja, benen är för korta.

När jag gick ner i vikt sist så köpte jag en massa byxor på Erikshjälpen men nu ligger de bara och tar plats, men jag ska gå ner igen. Jag ska komma i dom och minst 1 kg/v.

Det känns rimligt.. Jag började med Buspiron den 22 april och efter det gick det åt fel håll, så jag tänker sluta med dom. Det är inte värt att hata sig själv för piller. Jag vill ner till då jag vägde 74 kg. Det var lagom.

Jag vill inte ner mer för då blir jag för smal och det är inte snyggt.. Även fast jag kan titta på anorektiker och känna avund, men dit ska jag inte. Så, jag ska börja dagen med att dra på träningsbyxorna och ta Dipp på en långpromenad.

Men. I morgon, då är det kyrka och efter det ska jag möta Kia för jag ska köpa hela "Sagan om isfolket" för 200:- Problemet är bara, var ska vi ha dom? Det blir en svår nöt att knäcka.

Nå väl, nu ska jag rota fram mina träningsskor och leta upp skosnören så jag kan köra från måndag. Skulle gärna börja i morgon bitti men jag måste veta först hur lång tid det tar så jag vet att jag hinner duscha innan kyrkan. Därför kör jag från måndag.

Går visserligen hellre själv, tror jag. Men samtidigt så vågar jag inte gå i skogen ensam.

Igår stod det i tidningen om en som plockade svamp på Johannelundsgatan och det är nära den trafikerade vägen, då kommer en man och ställer sig och börjar onanera framför henne. Så nej, jag går inte gärna ensam.

Dipp är bra att ha om jag inte skulle få med mig Bror.. Men det hoppas jag att jag får, jag är lite feg när det gäller att gå ensam i skog och så...

blogg

Åker till kyrkan, möter en kvinna jag alltid pratar med, så kommer det fram hur skralt ekonomiskt vi har det, då sa hon att jag skull följa med henne och hennes man och handla lite mat.
Så nu sitter jag här och är mätt efter en god frukost. Tack snälla om du läser detta.

Nu då, har hittat en typisk skogsjacka på en loppissida på facebook för hela 50:- så om hon som säljer den har tid så ska vi ses på torsdag.

Det roliga är att Bror har en som ser nästan likadan ut. Sen har vi konstaterat att vi behöver rensa ut den stora garderoben, där allt skräp hamnar. Men det blir inte idag för Bror är sjuk och jag orkar inte själv.

Måste ner i källaren och hämta säcken med hundmat.. Sen vet jag inte.. Kolla på film kanske, eller? Tvätta klart, hoppas att lakanet hinner torka till det är dags att lägga sig. Men det borde det göra.

Nu... dags att pysa


Bilden är från mitt dop

Att vara jävligt låg och ha ångestkänningar och sen börja prata om vikt, träning och mat. Inse att jag gått upp pga sjukhusmat och noll möjlighet till att träna..
Då ökar de negativa känslorna ordentligt.

Så det är väl tur att vi inte har någon mat hemma och inte orkar handla.
Fan, varför ska jag vara så fet för...


 

1920164_10152091685009580_1130931905_n

4 augusti 2005 så föddes Kajsikum, jag har inte träffat honom på länge dock då han bott hos min fd partner och hennes föräldrar.

Så idag så skulle hennes pappa ge honom maskrosor, och då låg han bara där, han hade somnat under natten/morgonen. Men han blev ändå 11 år. Jag vet att han har haft ett bra liv, nu skuttar han på maskrosängarna tillsammans med Zelda och Rocky

1800319_10152091685334580_1531867558_n

Flera dagar nu, ångesten tuggar i sig av min själ. Jag vill bara gråta, det värker i bröstet men tårarna lyser med sin frånvaro. Sömnen likaså, jag sover lite och sen vaknar jag och kan inte somna om.

Ångesten håller mig vaken, jag vill bara sova, sova och gråta för att liksom lätta på trycket. Men nej, det tar stopp. Allt går emot mig känns det som. Jag förstår inte varför ångesten är så aktiv.

Jag har försökt sova lite under dagen, men nej. Så jag har gjort lite nytta här hemma. Bäddat rent, vikt tvätt, röjt lite i köket men mycket är kvar att göra. Tog Dipp och då passade Bror på att städa badrummet, för det behövdes också göras.

Sen nu. Vi skulle åkt till Tempo för att panta burkar, men jag har bara inte klarat det. Vistas bland folk. Fick sen sms av mitt boendestöd, jag ska tydligen träffa henne i morgon, 08:30. Allt för tidigt för mig, men det är bara att gilla läget.

Men, nu ska jag...? Skrika? Jag vet inte. Slå med knytnävarna i väggen och skrika så tårarna sprutar.. Men det är väl ingen idé. Så. Slut för nu