kent

Traktorer ute på gatan
Dom borrar under vårt hus
Skuggor faller genom fönstren
Mina blickar söker ljus

Jag tänker på dig ofta
Jag kan erkänna det nu
Ibland på fyllan slår jag ditt nummer
Men jag fegar alltid ur

Jag glömde hur man längtar
En konsekvens av att ha allt
Men det finns ingenting som lever här sen du försvann
Varför orkar jag aldrig vänta?
It’s a story of my life
Men jag hade aldrig ditt tålamod
Jag bara jagade nästa high
Nästa high
Jag bara jagade nästa high

Jag är inte längre där
Nej, jag är nån annanstans
Jag är inte längre där
Nej, jag är nån annanstans
Jag är inte längre där
Nej, jag är nån annanstans
Jag är inte längre där, min vän
Jag är nån annanstans
Jag är nån annanstans

(Nån annanstans, vi är nån annanstans)
(Nån annanstans, vi är nån annanstans)

Jag tar tåget hem från sommaren
För en middag med min bror
Han är den närmaste jag har en vän
Vi pratar smått & stort

Det var inte förrän jag fyllt 24 som jag äntligen förstod
Att det viktigaste vi har i livet är blod på blod
Vi går långsamt hem från kyrkan, har sagt farväl till mammas bror
Förbi slussarna där bilen stod, men vi säger inte ett ord

Våra drömmar är som filmer
Filmer vi såg som barn
Och dom utspelar sig på natten
Men vi drömmer bara på dagen
På dagen
Vi drömmer bara på dagen

Vi är inte längre där
Nej, vi är nån annanstans
Vi är inte längre där
Nej, vi är nån annanstans
Vi är inte längre där
Nej, vi är nån annanstans
Vi är inte längre där, min vän
Vi är nån annanstans

Du kan inte följa med, inte följa med nu
Dit vi ska gå, måste gå, måste gå
Inte följa med, inte följa med nu
(Vi är nån annanstans, vi är nån annanstans)
Du kan inte följa med, inte följa med nu
Dit vi ska gå, måste gå, måste gå
Inte följa med, inte följa med nu
(Vi är nån annanstans, vi är nån annanstans)

Läs mer: http://kent.nu/latar/vi-ar-inte-langre-dar/#ixzz47aMzWLSZ

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Resa till sommaren?

Kollade en resa, OM vi skulle åka till Gnesta den 18 juli och stanna i en vecka så skulle den resan kosta oss om jag inte finns fel, 662:- ToR för 2 pers. Känns ju inte omöjligt att klara av det liksom.
Träffa min min pappa och hans fru, min mamma och mina syskon.

Visa Bror runt i Gnesta, visa Björnlunda som är stället jag växte upp i.
Önskar vi hade bil för då hade vi kunnat ta oss till Kvarnsjön och Lockvattnet, och Havresjön där jag och pappa brukade vara för att titta på fåglar.. Det var våran “Hornborgasjön”

Vill helst ha råd att åka sommar eller tidig höst… Så naturen är mer är gråa, kala pinnar och kvistar. Tidig sommar vore dock lyx, för alla blommor som är också. Sen kom jag på en sak till med Björnlunda och det är hembygdsgården med tillhörande natur.

Mycket ek som växer där och jag älskar ek. Ek och bok är favoriterna. Det skulle nästan krävas 2 dagar i Björnlunda. Jag har skrivit en lista på ställen jag vill visa och nu helt plötsligt så känns Björnlunda stort.. Haha.. trodde aldrig jag skulle säga det.

hembygdsgården

Men. Biljettpriset, känns inte omöjligt direkt. Hoppet har tänts. Vi ska resa till min familj

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Bara så.

Skärmklipp

Orka skriva mer än nödvändigt ibland, så ni får min status på facebook.

Troligen kommer det bilder från dagen, magiska Annelundsparken och så.

Klart slut

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fullt upp där uppe

images

Jag tänker, hela tiden. Det är ständigt kaos i skallen på mig. Vad är rätt och vad är fel. Fram och tillbaka. Det är liksom aldrig lugnt.

Men, jag försöker finna en sorts frid ändå men det är svårt. Vi, vi går ut med Dipp till “den dolda trädgården” som vi dock inte får ha ifred. Men, vi sitter där. Dipp tuggar på pinnar och gräver i sina gropar.

Vi pratar om livet, saker som vi gjort tidigare, som barn och med vänner eller tidigare relationer. Saker vi vill göra. Som att hyra en kanot och paddla i Öresjö och vidare in längs Viskan.

Sen gå från Göta och hem längs Viskan. Se om vi kan få se några bävrar, eller om vi bara ser spåren av dom. Det vore kul att se någon på riktigt. Vet att de håller till där för spåren i form av avtuggade träd.

Bada, vi pratar om att vi måste bada. Jag är bara så feg, för jag får panik av sjögräs. Det slingrar sig runt mina ben och fötter.

När jag bodde i Blekinge så klättrade jag ner mot vattnet och doppade fötterna i det, fast då var det sånt mjukt som växer på stenar, men de långa slingriga sakerna, det går bara inte.

Men, jag vill bada i Lomsjön, där vi brukar vara men jag tror att det finns sjögräs där, så det är nog bättre i Storsjön, eller åka till Almenäs. Men det är typ den stora badplatsen och jag vill inte visa upp mig bland alla andra. Jag äcklas av tanken.

Bäst är att bada i havet för då ser man mer, vattnet är klart. Men här på östra sidan, när vi var i Varberg, då måste man akta sig för brännmaneter. På västkusten finns bara snälla maneter, “Aulawable” som de heter på listerändska. Osäker på stavningen dock.

Men, det är häftigt när man kan simma under vatten och titta utan att det gör ont i ögonen, sånt är jag inte vad vid.

När jag var liten så badade jag och pappa ofta i Lockvattnet och Kvarnsjön. Där var inga direkta badplatser så man var oftast ensamma där. Åkte man till Gnesta så var det Klämmingen som gällde, men där var också den stora badplatsen där alla var.

Där trivdes jag aldrig. Men i Klämmingen så finns en ö och när jag var typ 15 så var jag och min dåvarande pojkvän och några vänner till, vi paddlade ut på den ön och tältade. Jag och Linda skulle bada – näck. Då kom en båt med typ killar som gjorde lumpen, de stannade där och vi frös som fan.

Tillslut så gick vi upp näck, trots att de tittade och visslade. Det var rätt jobbigt faktiskt. Men kul hade vi. Killarna hade otur, de fick en massa fästingar på de intimare delarna och Danne var tvungen att få hjälp av Larsson. Han låg på sängen och skrevade och tjöt av skratt.

Det gjorde vi också. Usch för fästingar. Nå väl. Jag har tänkt att jag ska köra livestream ikväll kl 18:00 så ni kan komma in och ställa frågor. Jag är helt ny med det där, så jag vet inte riktigt hur det funkar, men ni ska alltså kunna skriva frågor till mig så svarar jag på dom i livesändning.

Måste liksom testa. Jag tror att ni ska hitta via denna länk, klicka på bilden under

ladda ned

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Detta med mediciner

Såatte… Jag har ju börjat med Buspiron.. Ja, min medicinlista växer så det knakar. Men, Buspiron, än så länge så är den värsta ångesten lindrigare – men tröttheten. Jag kan inte sova på nätterna, även fast jag fortfarande går nästan i sömnen.

Härom natten så ramlade jag i badrummet, igen, men denna gång in i duschen och över 2 tvättkorgar som föll över golvet. Dunder och brak. Men, när jag väl sover så är det bara en kort stund innan jag vaknar igen.

Detta resulterar i att jag är ett vrak på dagarna. Orkar typ ingenting. Nackdelen nu då är att vi följer The ripper street, men jag orkar knappt hänga med. Men jag kämpar för att den är så bra!!

Tänk er en kriminalare i London 1888 – alltså!! Ja, jag är såld. Sen varvar vi med Sherlock Holmes som också utspelar sig i ungefär samma tid i England. Nu sitter jag bara och väntar på att Bror ska bli klar i duschen så vi kan börja titta.

Men jag kanske ska vila mig lite så jag orkar hänga med. Men, åter till medicin, håll tummarna för att jag kommer att kunna äta Buspiron, att den hjälper och har snällare biverkningar denna gång.

Åt den för något år sedan men fick såna utslag.. Så jag slutade, men hittills har jag klarat mig. Har dock inte ätit dom så länge än, men vi får se.

Publicerat i Uncategorized | 4 kommentarer

Bara en bild och lite text

Dipp satt i soffan, i knät på Bror, sen klättrar hon vidare över till fåtöljen jag satt i. Hon satte rumpan på min arm och fattade inte varför det blev tungt.. Där satt hon en stund innan jag sa till henne för 100:e gången. Söta jycke

13071898_10154104773015890_6023260134304627471_o

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tack för allt

thumb_460

Brevet – en känslosam tår, Kaptenen, Kungen, Trotjänaren – slutar. Jag måste försöka smälta det här

Jag visste att det skulle bli jobbigt den dagen han slutade, men så här, det kunde jag aldrig tro… Walle… tack

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

En fin dag trots allt

Dagen började med kaos i min hjärna, men jag lyckades varva ner tillslut. Åkte hem till Brors dotter och hennes sambo – och jisses vad fint de bor!! Nära till stan och skogen precis inpå knuten.

Här är deras katt Moses

13087469_10153813306909580_4295938104347364064_n

Han är så fin :)

Sen drog vi för och handla och mitt i allt så kommer de och frågar om vi vill ha skjuts hem, så det var inte helt fel. Passade då på att köpa lite frysvaror som annars skulle hinna tina på vägen hem eftersom våran buss går 1 gång i timmen.

I morgon är det upp tidigt som gäller, så jag ska strax krypa ner i sängen. Man blir så trött av minsta lilla. Nu var vi sociala i några timmar och nu är jag helt sänkt.

Så – tack och godnatt

Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Försökdjurensdag

Idag är det försöksdjurens dag, en viktig dag. Vi måste lyfta frågan, sluta med djurförsök nu när det finns alternativ. Innan vi ersätter djurförsök gällande sjukdomar och mediciner så tycker jag (tyvärr) att vi behöver djurförsök tills de andra metoderna är helt säkra.

Men som smink och hygienprodukter så finns det många märken som är fria från plågor och varför inte satsa på dom? Det finns mer än bara Body shops egna märke. Som dessa;

dd

Sen finns det fler. Jag hoppas och tror att vi kommer kunna ersätta djurförsök helt, för det ser lovande ut. Jag skänker pengar till Forska utan djurförsök och mer privata bidrag så kommer det gå ännu fortare.  Du kan swisha en gåva också; Deras Swishnummer är 1239070905.

Sen, många som tänker djurförsök tänker “bara råttor” varför nu dom skulle vara mindre värda. Men det används även katt, hund, råtta, kanin, apa och kanin. Sen säkert fler djur som jag tyvärr inte kommer på nu.

fud_strandhund_400x299_4

Råtta som fått cancertumörer inopererade

Publicerat i Uncategorized | 4 kommentarer

Saker

Saker jag vill göra: möblera om i köket, men behöver då ett runt bord, måla bordet i vardagsrummet, skrapa färg på utemöblerna och måla om, plantera blommor på balkongen….

Köpa en ny soffa som inte går att gräva hål i (tack Dipp). Måla om i sovrummet då färgen slappt runt fönstret. Men det ska hyresvärden få göra, eller målaren som de kommer skicka.

Fast först av allt vill jag bli normal i skallen…. Men det verkar vara svårt. Så mycket hjärnspöken, tankar som går kors och tvärs. Är duktig tydligen på att skriva i gåtor så saker missuppfattas och verkar sårande.

Nå väl. Det var lite från idag. Ska strax ut på promenad med man, hund och kamera.

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer