Ack så falsk jag är

Bilden jag la ut i tidigare inlägg, känns nu så falsk. Jag känner mig överkörd. Av känslor, mina och andras. Känslor är dock inget man styr och det blir fel ibland. Det är så ångest fungerar, man blir lite smått desperat och kan bli allmänt panikig. Det är inte en ursäkt, men jag vet hur det kan bli. Men, nu är vi hemma, i hemmets trygga (?) vrå. Jag med sobril i blodet och det får mig att känna mig usel.

Jag skulle ju inte ta skiten. Det blir ju som jag sagt innan fel, när det används som något svagt. Men, nu puttrar det runt i blodet och jag skäms nästan över det. Men det blev för mycket.

Hur som, huvudvärken har blivit en följeslagare. Hela skallen spränger och jag blir galen. 3:e dagen nu och det tillhör inte vanligheterna, jag har huvudvärk 3 ggr/år typ… men nu har det varit mycket på sista tiden. Känns obehagligt. När man inte är van vid det.. Men jag har nu en kopp kaffe, tycker jag är värd det efter alla mängder vatten jag druckit idag..

Men, nu ska jag kolla över facebook, prata lite med Jackie och sen Sova!

2 thoughts on “Ack så falsk jag är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *