All about me – dag 1

Hittade en sån här lista, där man ska skriva lite varje dag. jag brukar dock tröttna redan efter 2 dagar – eller inte tröttna, men glömma. Men jag ska ge det ett försök, särskilt nu när jag fått så många nya läsare

Dag 1: om mig: Maria, född 1979, sjukskriven men utbildad undersköterska.. Född i Björnlunda, typ 8 mil från Stockholm. Bor nu i Viskafors som ligger utanför Borås. Har bott på korttidsboende, mådde skit, hade gett upp allt och skulle avsluta detta lidande.

Träffade Bror och eftersom det klickade från båda håll, trots att jag Vägrade en ny relation, men som sagt. Det klickade så jag valde att ge livet en chans.. Så, nu bor vi tillsammans, gifta sen 10 december 2013 och har 2 katter och 1 hund, Chips, Pepsi och Dipp.

Diagnostiserad med Borderline, bipolär (tror dock inte på bipolär), GAD, PTSD, ADD och svår ångest plus djupa depressioner. Bästa terapin för mig är att gå på fotboll och fotografera. Ägare av en Nikon D3200.

Så, vill ni veta mer så svara på detta inlägg!

4 thoughts on “All about me – dag 1

  • Kollade adresserna nu, det finns två av de som jag följer som heter ss-skadad och den ena är låst, fick för mig att den andra var du men att den är mer aktiv än denna…

 1. Det är så fint att du och Bror har varandra! Jag önskar alla en meningsfull relation som har psykisk ohälsa, det hjälper så otroligt mycket. Det är som om när man inte orkar för sin egen skull så kan man orka för någon annan. Utan Martin hade jag nog inte levt idag.

  • Ja, jag har verkligen tur, men frågan jag ofta ställer mig – förtjänar jag lycka? Förtjänar jag att vara älskad? Förtjänar jag att dela mitt liv med honom? När kommer han tröttna på mig?
   Så går mina tankar. Han vet om dom och försöker få mig att förstå att jag inte behöver tänka så som jag gör.
   Jag hade inte levt utan honom, vi träffades exakt på dagen 2 månader innan jag skulle avsluta min tid på jorden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *