All about me – dag 2

Dag 2: ska handla om något jag vill ha

Svårt det där, det är så mycket egentligen, både sånt som inte kostar pengar och sånt som man måste spara till,
Så jag börjar med det som är gratis:

Få vara stabil varje dag, känna trygghet, få ha familjen nära, våga njuta av det lilla utan att få ångest, klara av att ha ett socialt liv utan att vilja fly, våga släppa in folk i mitt liv, våga lita på de som verkligen visar att de är värda mitt förtroende, men det är så svårt.

Sen våga lita på att Bror inte kommer att göra mig illa varken fysiskt eller psykiskt men minnena är starka, jag vill komma så långt i min behandling så att allt ovanstående kan uppfyllas.

Sen det som jag/vi måste spara pengar till:

Åka på bröllopsresan som vi så gärna vill, resa mycket men mest till städer, länder med bara sand och hav överallt lockar inte. Jag vill se och uppleva saker. Jag vill åka till alla Europiska huvudstäder, sen till Moskva, St. Petersburg, Ho chi minh, London, Minsk, Zagreb… det var nog vad jag kan komma på.

MEN, vi får inte glömma Sverige. Vi bor i ett land som är oerhört vackert, men eftersom vi bor här så blir man nog rätt hemmablind, så jag vill åka till en massa ställen och inte missa något landskap. Orkar inte skriva alla ställen. Förutom Gnesta, jag vill kunna träffa min familj, min mamma och Bror har ju aldrig träffats, inte pappa & Marina heller.

Så ja, det vill jag. Sen vill jag gå ner 10 kg och få en helt ny garderob! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *