Allt och inget

Mör, jag är fortfarande mör efter ångesten som hälsade på i förrgår. Jag har inte haft någon känning sen dess, så jag har bestämt att nu ska jag må bra igen. Ett återfall, eller… ett fall. Det får jag väl acceptera att det kommer vara så ibland. Gilla läget liksom.

Det är ju en liten del av mina sjukdomar. det kan jag inte komma ifrån… Men min borderline ska jag jobba bort, den ska jag bli frisk ifrån, det har jag bestämt. Och jag är på väg, det har jag också bestämt. Värre är det med det bipolära, som är något kroniskt. Men nog om det.

Jag hatar ångest och jag är nöjd över att mina mediciner verkar göra som de ska.. Nu är ångesten snällare när den kommer, kanske för att jag tar mina sobril i tid. Sen har vi cymbaltan som jag tycker mycket om.. Tror starkt att jag hittat rätt dos så jag har kontaktat Solhem om att jag vill prata om att få apodos igen.

Detta med att hålla koll på vilka mediciner och recept som ska förnyas gör mig bara förvirrad. Sen ska man dela dosett också… Nej, apodos känns smidigare nu när jag hittat rätt i medicindjungeln, det hade jag ju inte sist jag hade apodos så då fick jag plocka undan mediciner som jag inte skulle ha. Det var jobbigt.. 

Men nu verkar mina mediciner fungera som de ska, jag är äkta glad och ångesten är snällare. Sömnen är dock inte snäll, men med hjälp av ediciner där också så sover jag några timmar. men i natt sov jag gott, vaknade 5:45 och kände mig pigg.

Nog om mediciner och elände. Idag är en sån strålande fin höstdag, många har snö medan vi har klarblå himmel, strålande sol och barmark. Om man kan säga barmark när den är täckt av löv, men fri från snö.

Jag längtar lite till snön kommer, få lite ljusare kvällar och kunna leka med Dipp i snö, det tycker hon är så kul!! Det gör jag med! Men, nu ska jag röja upp i köket lite och dricka lite vatten

One thought on “Allt och inget

  1. Du & jag är varandras motsatser när det kommer till apodos. 😛 Det finns nog inget som gör mig mer irriterad än att ha apodos, men kul att läsa att det underlättar för någon! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *