And it burns…

Klockan är nu 02:52 och jag kan inte sova. Min halsbränna dödar mig känns det som och vi har inget hemma att ta till. Sen äter jag ju redan 20 mg omeprazol morgon och kväll… Men jag ska se till att köpa pepcid duo i morgon. 

Igår när jag och Lisa var iväg kändes det som jag skulle kräkas när som helst pga det.. Känns inte direkt kul.. Men, nu sitter jag här och ska försöka vänta tills det värsta lagt sig. Jag har ätit knäckebröd för att försöka dämpa lite.

Nå väl, nu är det inte lång tid tills Lisa ska åka hem och det känns himla tråkigt. Nu hoppas jag på att kunna åka till henne och hälsa på. Hon är verkligen så snäll som jag trodde och det har inte alls varit jobbigt i helgen heller, jag var ju nervös som fan innan hon kom, men det släppte direkt.

Sen håller jag och Emma på att bestämma en dag och tid då vi ska ta en fika och henne har jag lärt “känna” via twitter.. Hon bor i Borås och det kan ju vara kul att bygga upp ett socialt nätverk här också 🙂

Men, nu ska jag strax försöka somna igen. 

3 thoughts on “And it burns…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *