Andra mötet med mobila teamet

Mobila teamet kom för drygt en timme sen och då var jag faktiskt brutalt ärlig, berättade om dagens vidriga ångest och självskadetankar. De försökte få mig att känna stolthet över att jag klarade att motstå impulserna, men jag känner mig stolt, men samtidigt misslyckad. Misslyckad som inte lyssnar på den inre rösten som börjar sitt mantra med “bara rispa lite” något som sen bara blir mer och mer.

Men jag Ska känna mig stolt, men jag kan inte riktigt. Vi fortsatte även att prata om en inläggning som jag ska prata med Michael om. Jag känner att jag tappar kontrollen över mitt mående mer och mer för varje dag. Trots Sobril och kedjetäcke så ville inte ångesten försvinna.. 

När de hade åkt så pratade jag med Jonas om vad vi sagt och vi pratade om mina tankar kring kedjeanalys. När jag får plötslig ångest så säger alltid Jonas att jag vet vad ångesten beror på. Men när han säger så då blir jag nästan bara förbannad, för jag Vet ju inte! Den bara kommer och jag tror att ångesten hade varit lättare att handskas med om jag visste vad som utlöst den. Då skulle jag lättare kunna jobba mot den.

Men, efter det så lagade vi mat och det blev fattigmanskörrfärssås och spaghetti. I morgon blir det havregrynsgröt hela dagen. Hej soc, jag vill ha mina pengar nu tack! Ibland undrar jag om min soctant läser min blogg fortfarande eller om hon bara läste den gången hon hittade den. Jag vet inte och jag bryr mig inte. Hon får väl läsa om hon finner det intressant.

Men ja, jag stör mig ändå på det. Jag må hända vara öppen om mina problem och min ångest men jag vill inte dela det med soc, så jag har funderat på att sätta lösenord på allt jag skriver. Jag kände nästan att hon kränkte min integritet när hon sa att hon läst om mina saker som jag skriver om.

Men men… skit i det.. Nu ska jag duscha och sen blir det film och kill i håret. Det tycker inte Angst om. Så jag hoppas han dör snart för kvällen så jag kan få sova gott i natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *