Ångest des brutalo

Jag hoppades att gårdagens ångest skulle släppa till idag, men ack så fel jag hade. Den är här sju resor värre. Vet inte om det är så att det är en kombination av skam och ångest eller vad det är frågan om, men jobbigt är det. Riktigt jobbigt. Oavsett.

Jag trodde även att gårdagens “fula” känslor skulle släppa, men de finns där idag med om än inte lika starka som idag. Jag skäms över att känna dom men idag vågar jag inte skriva ut det hela S-ordet. Det är för fel… Fick kommentarer och mail om att mina känslor är obefogade, men vad hjälpte det… Är dock glad att de försökte, det kanske fungerar en annan dag, men inte nu.

Men ångest, Angst, dementorerna, onda ögat. Kärt barn har många namn. Jag hatar att ha ångest, men vem gör inte det… Åter känner jag för att lägga mig under mitt kedjetäcke och bara gråta. Det första går ju, men gråta? Det är svårare. Jag förstår INTE varför det ska vara så svårt att gråta. Det släpper ju ut så mycket negativ energi och det kanske tom skulle lindra ångesten.

Vad vet jag, bara en teori. Nu skiter jag i det här och tar en kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *