Ångest i massor

Posted: 12th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Nu är kvällen här och så är ångesten. Det riktigt river i bröstet på mig och oron äter upp mig. Oro inför i morgon, även fast mötet inte rör mig. Det är ju Jonas framtid som ska diskuteras. Men min ångest är här lik förbannat. Jag ska strax ta behovsmedicin och krypa ner under täcket och hoppas att sömnen ska hjälpa mig.

Jag bara önskar att ångesten kan försvinna, på heltid. jag vill inte vara med om detta år ut och år in. Jag vill inte. jag drömmer så klart om ett bra liv, ett arbete man trivs med, men inom vad vet jag inte. En stabil ekonomi, barn, och trygghet. Nu när jag funnit min kärlek så vill jag inte att vi ska utsättas för prövningar varje månad, för det är precis vad vi gör.

Dessa ekonomiska problem gör mig galen. Jag vill ha samma summa ut som jag hade när jag jobbade, då hade vi klarat oss mer än väl. Jag ska försöka formulera ihop varför det ser ut som det gör. Det beror till viss del på att vi impulsköper saker, men inte bara det. Men det är något vi måste försöka sluta med.

Jag har slutat med att fixa mina naglar, tyvärr för det var något jag tyckte om att göra. Jag älskade mina naglar.. Men jag får försöka hålla dom fina på egen hand.

Nå väl, nu ska jag ta en cigarett och sen sova. Sova bort ångest och oro. Om jag kan, men jag hoppas på det. 

 1. fanny skriver:

  Jag hoppas du kan sova inatt!:*

 2. Ano skriver:

  Ni får väl lägga upp en budget och handla sparsamt.. Det är väl inte riktigt meningen att socpengar ska räcka till annat än det som är livsnödvändigt.. Ni kanske ska sluta röka

  • Miss Manic skriver:

   Det är just det som är våra svårigheter, jag ska försöka få hjälp av min arbetsterapeut.
   Vad gäller rökningen så är det lättare sagt än gjort…

 3. Jenny skriver:

  Tänk vad olika man är med ångesten. Jag mår bättre på sena kvällar och nätter, till en viss gräns – när man känner av att det börjar bli morgon får jag ångest för att man inte ska sova på dagarna. Min mamma älskade när det blev mörkt på kvällarna, då hon kunde tända värmeljus och mysa. Hon hatade de långa sommardagarna, varför visste hon inte riktigt trots att vi pratade om det många gånger. Jag å andra sidan älskar ljuset, jag börjar redan få ångest för att mörkret kommer nu. 🙁
  Lycka till på mötet i morgon, hoppas att det går bra. Kramar på er.

 4. Sara skriver:

  Prova använd Google docs, där kan du göra budget och skriva in ungefär som i excel.
  Det använder jag och lägger in så fort jag handlat något eller så och stämmer av en gång i veckan.

  Då kan man lägga upp budget och formler så man ser exakt vad man har kvar och röra sig med resten av månaden.
  lätt få en överblick och sen inte använda kontanter utan bara använda kortet för att lättare få översikt.

  Värt prova och lätt göra med.

  • Miss Manic skriver:

   Vi har försökt, men vi har hamnat i en tanke där vi gömmer oss för allt vad pengar och budget heter. Men jag ska försöka ta tag i det, fast med papper och penna, samt våga öppna räkningarna.

   Men tack för tipset