Ångest i mitt inre

Posted: 11th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag har elaka tankar som skadar mig, både fysiskt och psykiskt. Men jag försöker hålla det på avstånd, jag röjer hemma, ska gå ut med Dipp snart och försöka klippa hennes klor på bordet i skogen.

Sen måste jag gå och panta burkarna som ligger i påsar, så kan vi handla lite sen. Kaffe, cigaretter och mjölk. Varma koppen också kanske, det är bättre än inget och det är billigt. Jag längtar efter riktig mat, fläskfilé, klyftpotatis och kantarellsås. Det vore inte alls dumt.

Ska försöka hitta svamp i våra egna skogar. Det vore något, göra såsen på egenplockad svamp och inte sån man köper färdig på påse. Nu sitter jag med Irene på facebook och räksoppan står och väntar på att bli drickvänlig, sen ska jag ta Dipp på promenad i det fina vädret.

Hoppas hon låter mig klippa klorna denna gång. Det behövs göras nu, tycker bara det är så svårt med hennes svarta klor, man får bara chansa, klippa lite och hålla utkik efter den vita ringen som tydligen blir när man närmar sig pulpan.

Nå väl. Måste nog ta en medicin, så jag blir lite lugnare till sinnet, jag klarar inte att må så här, men vissa saker måste man göra ändå. Och promenad är en sån sak. Klockan börjar bli mycket, men hon har sovit fram till nu. Trötta tjejen.