Ångestskolan dag 1

7:23 gick bussen, den som skulle ta mig till första ångestskolan och idag stod matlagning på schemat – det var allt jag visste! När jag kom dit var jag asnervös, men vi var bara 3 st i gruppen så det gick bra!

Vi skulle laga en rotfruktssoppa och baka en äppelkaka. Jag fick baka och de andra 2 lagade maten. Det blev riktigt gott måste jag säga. Till soppan åt vi vitlöksbröd och vi Stank verkligen när vi gick hem! Men, det var en bra grupp, jag kände mig delaktig och inte utanför alls som jag var rädd för. 

Nu är vi hemma igen, Jonas mötte mig för vi skulle handla lite innan det var dags att åka hemåt. Nu sitter vi och lyssnar på Elvis, dricker kaffe och röker. Sen ska jag vila lite för det tar på krafterna att vara social minsann. 

Sen ska vi bära ner datorbordet igen och plocka undan det värsta för fina Lisa kommer ju sen, då vill vi ha det lite fint, även fast hon inte skulle bry sig, men det känns ju bättre om det är lite fint.

 

One thought on “Ångestskolan dag 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *