Återigen, jag har redan överskridit min maxdos av lugnande idag, så vad gör jag nu? Jag funderar på att strunta i det och ta en till, för jag vill verkligen inte hamna på samma ångestnivå som tidigare. Det var länge sen jag hade sån ångest när jag var ensam.

Annars har jag haft Jonas med och det har varit ett enormt stöd, slippa det ensam på offentlig plats. Men nu, jag blir rädd när det kommer igen så här ofta… Jag har ju haft ångest dagligen nu och jag vet verkligen inte vad som framkallar det.. Dessutom är självskadetankarna högre än på länge men jag ska inte falla dit igen.

Men, en sjuk del av mig vill inget annat. Men, nej. Jag har familjen att tänka på, mina båda familjer. Jag vet nu själv vilken oro de känner och det vill jag inte utsätta dom för något mer. Jag har dåligt samvete över all smärta jag orsakat när jag skadat mig själv. Men nu, kvällen. Jag längtar efter mitt kedjetäcke, där känner jag mig trygg.

Jag låg på golvet förut med kedjetäcket och somnade en timme, men nu ska vi ut med Dipp, sen tar jag mina nattmediciner och hoppas på att få sova en hel natt. Kan kanske vara det som är en bidragande orsak till min ångest, denna trötthet som bor i mig hela dagarna, alla timmar man är vaken på nätterna. Så ikväll ska jag bomba mig hade jag tänkt. Jag måste orka vara vaken i morgon när jag ska träffa Michael, så jag måste sova. Måste få sova.

Jag blir knäpp annars… Men nu, kvällsmedicin, sen ut med Dipp. Sen ska jag krypa ner i sängen med nattmedicinen i magen

 

 1. Jenny skriver:

  Hur är det med andra ångestdämpande som Atarax till exempel? Oxascand/Sobril är ju beroendeframkallande och det i sig gör ju att man inte får samma effekt av samma dos efter ett tag. Kan du få variera mellan två stycken kanske, så att du inte blir beroende på samma sätt? Jag har Oxascand som behovsmedicin och Atarax att sova på. Atarax är inte beroendeframkallande på samma sätt, det känns bra tycker jag.
  Kram på dig, hoppas du sover gott nu.

  • Miss Manic skriver:

   Jag har testat Atarax och de fungerar inte alls, sen har jag testat theralen, lergigan och några till jag inte minns namnet på. Så tom läkarna har gett upp. Nu fungerar inte oxascand för jag får sån svag dos så jag ska be om en högre. De har aldrig fungerat fullt ut, men så får jag bara ta 5 mg och det är ju ingen dos att prata om
   Sova fick jag inte göra, vaknade som jag brukade trots att jag slappnade av ordentligt, läste lite, tog extra sömnmedicin, men icke! Sömnen är borta