Angst och fotboll

Posted: 12th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Ångesten är ond och hans klor river i mig. Jag har inte lyssnat på kroppen idag heller. Jag har istället städat och haft mig, sen gick jag en promenad med Dipp och då höll sig ångesten på avstånd.

Sen innan A kom så vilade jag och sen åkte jag till affären för att bränna de sista pengarna.  Nu sitter jag och lyssnar på fotboll och pratar med folk på msn. Men jag funderar på att lägga mig snart. Jag mår verkligen inte bra idag. Mycket beror nog på hunger, men vi ska snart äta bulgur och grönsaker. 

I morgon ska vi ju på möte, eller Jonas ska på möte och jag ska följa med… Se vad som händer med hans framtid. Jag kan bara hoppas att det går bra. Nå väl, nu ska vi strax äta, och fotbollen just nu: Elfsborg – Malmö 1-1 och det är en mycket viktig match för båda lag, så jag hoppas på 3 poäng till Elfsborg.