Angst och sömnbrist

Kvällsångest. Ångestillamående. Enorm trötthet. – och skam –

Sen luktar jag svett också, måste duscha men det får bli i sömnen för jag är så trött. De sista dagarna har tagit på krafterna, jag har sovit riktigt illa. Men det är inget direkt ovanligt. Jag måste bli vän med sömnen. Detta är ohållbart i längden.

Jag hoppas sömnskolan kommer ge mig något, men det är svårt att säga efter bara en gång. Jag ska kolla igenom papprena som jag fick sist, där ur skulle jag välja något som hemläxa. Känns konstigt att man får välja läxa själv.

Men, nu ska jag ut med Dipp en snabbis, sen ska jag sova. Jag orkar inte sitta upp längre. Eller stå, men gå ska man tydligen orka… Att dessutom ge sig ut i mörkret ensam känns inte kul, men Jonas sover. Han drabbades av akut trötthet och däckade i soffan. Ska försöka få honom till sängen sen. Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *