Angst på besök

Då kom han tillslut, Ångesten. Men jag tror det är vädret som gör då jag hatar när det åskar och blixtrar. H-A-T-A-R verkligen!! Så för att försöka glömma det så blir det nog jag som städar idag. Har precis startat en maskin tvätt och ska vika den tvätten jag tog ut igår, sen ska jag kanske dammsuga.

Eller krypa ner under täcket med en massa Imovane så jag sover bort ovädret. Det är dock inte mycket åska och blixt, men tillräckligt. För att förtydliga det hela så har det bara kommit en blixt, en smäll sen mest bara muller. Men man vet aldrig när det brakar loss på riktigt.

Besöket som skulle bli idag blev uppskjutet, men det gör inget för mig för då hinner jag städa, sen blir det kanske bättre väder i morgon och då kan vi sitta på balkongen och fika istället. 

Vi har en sån trivsam balkong i norrläge så vi kan sitta där hela dagen om vi vill för vi har bara lite sol just på morgonen.. Men, nu ska jag sortera tvätt och vika lakan, mitt hatobjekt när det gäller tvätt… Vika och sortera. Fy!

2 reaktion på “Angst på besök

  1. Miss Manic Inläggsförfattare

   Ja, vi har otur idag, 2 jobbiga saker på samma dag 🙁
   Men, vi viker tillsammans, sen lägger vi oss och sover en stund. Eller kollar på film 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *