Äntligen

Soc var ju här innan, men de var bara har i max 10 minuter de tittade runt hur vi bodde osv. Sen ringde hon lite senare och sa att hon godkände för september, sen var hon tvungen att prata med sin arbetsledare som skulle ge sitt godkännande, så jag vet inte hur det ser ut för nästa månad
Kanske att de gör ytterliggare ett hembesök

Men det känns skönt att veta att jag får pengar i morgon. Som jag skrev till Lisa nyss, jag är så svinigt hungrig nu, men havregrynsgröt känns inte så lockande. Men jag måste inse att valet är rätt snålt.

Sen ska hyran batalas och sen är det fattigt igen :p Men, en dag i taget… I morgon ska jag äta God mat… typ..? Ris och korvstroganoff. Det blev jag akut sugen på nu. Eller kroppkakor med skirat smör

Nå väl. Nu ska jag gå på dass och sen ta en espresso och cigg!

3 thoughts on “Äntligen

  1. Men det är väl fan att du ska behöva gå halva september utan pengar för att de är sega och inte lyssnar. 👿 En spark i arslet borde de ha. Men skönt med betald hyra, det är viktigast att ha tak över huvudet.
    Sen måste jag vara taskig och säga att ni visst lägger pengar på onödiga saker – cigg. Det är apdyrt har jag förstått. Ni kanske åtminstone kan dra ner på antalet ni röker om dagen så att ni kapar kostnaden lite?

    • Vi försöker att dra ner på rökningen.. Men det är inte lätt.. Men visst tänker vi på det. Och det var inte taskigt sagt, det var sant. Men sanningen svider ibland 😉

  2. det var på tiden att de gjorde sitt jobb och beviljade dig de pengar du faktiskt har rätt till. det är skamligt hur de grundar sina beslut på ingenting och fixidéer om att du skulle ljuga om ditt liv/din situation. någon måtta får det fan vara. VEM (okej, jag vet att sådana idioter finns…) väljer att gå till soc frivilligt och lura av dem pengar? pengar som inte ens räcker en månad ut.

    du är stark som har tagit dig igenom det här och jag hoppas att du får äta en god och mättade middag i morgon. det är du värd, finaste.

    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *