Äntligen säger jag bara

Något hände med min dator, varken jag eller Bror vet vad – det enda vi vet är att han satt i 4 dagar och slet med att få det att fungera och nu, äntligen. Nu ska jag bara ladda ner alla program som jag behöver.

När Bror fixade det allra sista så gick jag ut med Dipp och vad säger man om tiden för sträckan

promenaden

Första badet så var tösen i kanske 15-20 minuter, när vi väl gick vidare så hittade hon en pinne att leka med.10577055_10152412404104580_2432071477432490300_n

När hon efter mycket om och men så gick vi vidare, kanske 5 meter, då hittade hon en stor rot som hon skulle slita i stycken.. Galna jycke!! Sen blev det en tur genom skogen och där sprang hon som en tok minst sagt.. Tur att kopplet ändå är 8 meter så hon får ändå springa av sig lite.

Sen fick hon lite hjärngympa innan vi gick. Härom dagen så var det en pinne som var extra fin så hon vägrade släppa den  så den la vi på balkongen. När jag röjde upp där så la jag den i korgen med lock så en del av pinnen sticker ut och den kämpade hon länge med för att försöka få upp men hon gav upp…

Men datorn nu då, vet dock inte än hur jag ska hitta alla  filer som försvunnit – men det löser sig väl. Just nu är det bara så skönt att slippa surfa genom mobilen. Tur dock att den biten fungerar med att sitta vid en dator är lite lättare om jag får säga mitt! Så, detta ska jag nu fira med en kopp kaffe 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *