Är det tecken på fall eller bara slöhet?

Jag är fortfarande lika seg, orkeslös till max och känner ändå en lust att göra saker – om jag bara orkade. Jag är rädd att det är ett nytt fall på gång eller om det bara är en sån dag. Oavsett vilket så gillar jag det inte.

Jonas är seg han med, men han tycker det är okej. Idag är det okej. Hunden är nog inte lika nöjd, hon vankar av och an och puffar på uppmärksamhet men katten sover, hon gör det katter är bäst på.

Jag själv, igen. Oroskänslan sprider sig i kroppen och det kan bero på att min lyrica är slut så jag tar av Jonas som inte är lika starka som mina.. Måste in på apoteket och kolla om jag får hämta ut mer eller om jag ska tvingas lida ett tag till. 

Tänk att mediciner är så viktiga, Utan medicinerna så skulle jag inte ens komma ur sängen, det märkte jag ju bara på psyk när vi höll på med ändringar inom de kemiska substanserna som ska flöda i min kropp.

Gift. Jag stoppar i mig tabletterna 4 gånger per dag och ibland slår det mig att skiten är testat på djur.

Men som bilden säger, varför inte testa på pedofiler istället för djur? De är ju trots allt närmare människor än vad en råtta är. Tror jag.

Jag tror dock högre intelligens hos en råtta än hos en Äcklig pedofil. – Säger hon som färgar håret med ännu starkare kemikalier som egentligen är helt onödigt. Men.. ja, jag hittar inget försvar. 

Nå väl, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska vi försöka ta oss till affären för att köpa cigg och mjölk.. Hoppas även dagen vänder, för just nu känner jag bara en passivitet, olustskänsla, oro och jag känner hur den kända ångesten bubblar i blodet och väntar på att bryta sig fram. Så, därför blir det nu en kemisk vit tablett. Oxascand. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *