Är detta god morgon?

Klockan visar på 04:05 och jag är pigg. Tror detta blir god morgon då jag somnade tidigt igår kväll, även fast jag var vaken lite i omgångar. Men nu, god morgon!

Det är söndag idag och jag undrar lite på vad jag ska hitta på idag, blir det inlines eller blir det “sista vilodagen”? Jag måste ut på promenad i vilket fall som helst för vi skulle gå en “medveten närvaro” promenad på 15 minuter varje dag och jag har inte gått en minut,

Nu räknas inte promenader med Dipp… Jag ska gå ensam och det får bli en sån idag. I morgon är det måndag och då skall läxan redovisas. Jag har slarvat med veckokortet men igår kväll så fyllde jag i så långt jag kunde komma ihåg.

Men det är tufft att fylla i, för man ser liksom svart på vitt hur man mår. Det har bara varit enstaka dagar då jag mått bra på 5 veckor och det är ganska tröttsamt.

Nå väl, nu ska jag hämta en kopp kaffe och låtasaröka under fläkten. Det blev rökfritt tidigare än planerat för nu är ciggen slut. Håll tummarna för mig nu s är ni söta. Jag måste sluta röka… Vi har inte en fimp som jag kan ta.

De fimparna som vi hade igår har jag rullat en ny cigg av, så tyvärr – jag har rökt så mycket det bara går på en cigarett. Men nu är det slut med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *