Att bli med menskopp

Jag tänkte slå till att bli med menskopp, det är enligt vad jag har hört både ekonomiskt, fittvänligt, hygieniskt och snäll mot miljön – både invändigt och utvändigt!! Så varför inte!!?? 

Det kommer att kosta 300 att köpa den, men sen håller den i upp till 10 år om man sköter om den rätt, så det är klart värt det!! 

Annars idag, jag har varit hos Michael och vi kom fram till att jag Måste börja åka buss ensam, så om tex jag och Jonas ska handla så åker jag med bussen innan bara för att “öva” på det.. Vi pratade även om att jag inte kommer kunna gå på ångestskolan för att ångesten hindrar mig från att åka in, så vi ska köra det till våren.

Så fram till dess ska jag öva, öva, öva!!! Vi pratade även om övergreppen och diskuterade om varför jag börjat tänka så mycket på det nu… kan vara för att jag och Michael börjar nudda ämnet nu plus att det kanske var den här årstiden det hände, fast jag inte minns det… Men det ligger i mitt undermedvetna.

Sen var jag och köpte en bh och matchande trosor till, supersnyggt!!! Sen var tanken pizza ikväll, men vi kom hem så sent så det får bli en annan dag!  Just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska strax ta en cigarett, sen blir det dags för sömnen så jag kommer upp i morgon och är piggare än idag. Idag har jag varit galet seg, men nu börjar jag känna mig som en människa igen.

 

2 thoughts on “Att bli med menskopp

    • Ja, den där Jackie smittar av sig med bra ord tycker jag 😀
      åh, så du funderar också på det, jag ska in på apoteket idag tänkte jag fast jag väntar nog med att köpa en tills jag får pengar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *