Att börja träna…

…vi pratar, vi vill, vi måste, vi har mål. Vi måste börja äta rätt. Problemet är att vi är lata. Vi båda vill, men vi orkar inte. Vi sitter och nästan väntar på att promenaden ska komma gratis.

powerwalk_136061058Vi måste för hälsans skull, mitt mål är att komma i mina jeans som jag hade för 3 år sedan.

Vi båda vill gå ner inför bröllopet. Så alltså, om vi börjar nu, går ner 0,5 kg/v så kommer vi gå ner 25 kg till bröllopet. Om jag inte räknar fel…

Då kommer jag kunna komma i den klänningen jag vill ha, jag kommer ha den kropp jag haft och trivts med.

Jag kommer vara piggare och troligen må bättre både fysiskt och psykiskt.

Så, vi har satt som mål att gå till affären och tillbaka varje dag. Inte för att handla utan gå för att gå. Sen gå “rundan” som jag sett ut, den är kuperad och drygt 3 km.

Det är en bra start. Sen ska vi gå till Svanehov och tillbaka. Vi måste. Så, idag har vi gått till affären och tillbaka. I morgon blir det en annan runda. Kanske min och Dipps runda, eller annan runda. Det finns en massa olika vägar att gå så man får variation.

Att gå samma väg varje gång blir bara tråkigt. Man behöver variation för att inte tappa suget. Det är så det är. Men vi kommer inte gå Kretsloppet, det är för dyrt… 350:-/pers. Så 700 för oss två, då kan vi lika gärna välja en väg som är dryga milen själva.

Sen det viktigaste, vi måste sluta med monster. Energidricka är bara socker. Inte bra alls. Nå väl, nu kör vi!!

Hade jag vetat vad jag vägt nu så hade jag skrivit det, men jag vet inte. Men jag gissar på närmare tresiffrigt. Och det är inte okej någonstans. Nej, mitt mål är 75 kg, då gör det inte så mycket om jag går upp ett par kilon.

 

2 thoughts on “Att börja träna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *