Att gå på ett band

Det blir ingen powerwalk hemma, vi ska gå på gymmet istället. Det är för kallt ute. Mina byxor står inte emot denna kyla plus att Jonas får problem med luftvägarna när det är för kallt. Så vi åker till gymmet och går på löparband.

Men jag kommer inte gå på bandet i en timme, jag kommer även köra crosstrainer och rodd. Löparbandet i en timme känns för tråkigt. Sen ska vi köra de övriga maskinerna och övningarna som vi fått som läxa.

Men denna gång tänker jag göra plankan Innan övningarna. Jag klarade ju bara 30 sekunder igår och det kändes så misslyckat. Jag vet, jag är nybörjare… Har bara kört plankan i lite drygt en vecka. Sen är det övningarna med vikter. Och övriga maskiner.

Men jag måste prata med Anna om vikterna, för på vissa maskiner känns de för lätt. Så jag kör ju 15 set istället för 12, jag kan visserligen börja så också, men jag vill ta i.. Känna att jag jobbar. Visst, jag vill ju gå ner i vik och minste bukfetman, men jag vill även bygga muskler, särskilt axlar, armar och rygg.

Magen fokuserar jag på när midjemåttet minskat. Mitt slutgiltiga mål är att komma ner till 85 sm. 80 vore ju drömmen, men jag tror inte jag kan komma dit. Men vi får se. Träna är kul som attan.

Jag vet inte vad för mål som är rimligt under dessa 12 veckor, men jag skulle tro, som Tony säger – en cm i veckan, så då blir det ju 12 cm mindre. Men jag ska fortsätta träna efter dessa veckor.

Jag bara måste för jag har fått blodad tand det tar inte emot att åka dit trots att det är en bit för oss. Jag längtar dit. Men vi kan inte åka riktigt än, för vi vill passa på att äta efter träningen, och frukosten serveras bara fram till 10::00 så ska vi hinna gå en timme plus träna så kommer vi inte hinna med frukosten.

Så vi satsar på lunch istället. Men men… Nog om träning. Ja, jag har blivit smått besatt och jo, jag kommer klara detta.. för er som inte tror på detta. Jag har klarat 2 tuffa prov på 1 vecka, klarar jag det så klarar jag allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *