Att leva med borderline/bipolär

Posted: 9th augusti 2012 by Miss Manic in bipolär, borderline

Tror det räcker med bilden.
Toppen=euforisk / manisk
Mitten= neutralt
Botten= ångest 

Just nu: någonstans mellan mitten och ner. Svänger fort här åt alla håll…

  1. Jenny skriver:

    Mitt normalläge är någon sänkt jämfört med neutralläget, har läkaren kommit fram till – jag är liksom inte riktigt normal eller uppåt om jag inte är hypomanisk. Visst har jag bra dagar, men inte SÅ bra. Jag hade hellre tagit lite ovanför neutralläget, alla dagar i veckan. Tänk att ha energi, orka saker och ting. *suckar*

  2. Jenny skriver:

    Jag är så jävla svensk att jag säger “bra” helt automatiskt, men sedan ändrar jag mig om det är någon jag känner som vet om hur jag “brukar” må. Jag döljer verkligen inte att jag är bipo eller så, men jag trycker inte upp det i näsan på folk jag inte känner heller.