Att skriva i sömnen

Posted: 29th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

“Vaknade nyss och blev förvånad över att Jonas var och inte honom natt något under natten, så var hon bara 23:45”

Det skulle stå; Vaknade nyss och blev förvånad över att Jonas var vaken och inte hade sovit något under natten, så var hon bara 23:45. Så, inte nog med att jag pratar i sömnen, nu går jag upp, startar datorn och skriver detta…  

Känns lite skrämmande då det ändå betyder att jag går i sömnen, tänk om jag skulle lämna lägenheten också? Naken… hua..bara tanken!! Sover du lugnt och stilla eller far du också runt i sömnen?

 

 1. Jenny skriver:

  Jag har delvis samma problem som du, jag vaknar minst en gång i timmen och oftast mer trots Imovane, Abilify, Mianserin och Atarax. Good times 🙄 Så har jag varit sedan jag brände ut mig år 2000, innan jag insjuknade i bipon. Kan inte somna heller ofta, många nätter ligger jag bara och vilar för hjärnan mal och mal, ältar och ältar. Långsamt som sirap för medicinerna bromsar, men stannar gör den ibland inte. Alla tips för att somna om har jag testat för länge sedan men det funkar inte. Jag kan vara vaken flera dygn i sträck utan att kunna sova, utan att ens vara hypomanisk i övrigt.
  Jag hoppas att kursen ger dig några resultat. Kram.

  • Miss Manic skriver:

   När det var som värst för mig så sov jag max 1 timme per natt i 2 veckor.. Så denna kurs hoppas jag ska ge mig något. Men det verkar vara mest för de som har svårt att somna, vilket jag sällan har. Mitt problem är just att inte vakna under natten
   Kram