Att spela gitarr

Det är något jag vill lära mig, så nu har jag hittat en sida som visar ackord och sen tar jag elgitarren och plinkar på. Förut, när jag bodde på Emyhemmet så var en i personalen typ min lärare och jag saknar de stunderna,

Vi satt ofta ute på gräsmattan och spelade och skrattade. Men vu bor jag ju inte kvar och han jobbar inte kvar och då föll mitt gitarrspelande, trots att Jonas har 3 gitarrer. men nu ska jag alltså ta upp det igen, det är svårare än jag mindes, men man kommer nog in i det igen hoppas jag,

Annars, vi har varit vid Tempo och handlat lite mjölk för den kan vi inte vara utan.. Måste ha mjölk i kaffet. Och ibland till maten. Mjölk ger starka ben. Så är det!! 

Nu ska vi ta och kolla på film och jag ska få pill i håret om jag får bestämma 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *