Att vika en ask

Posted: 9th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Var ju till arbetsterapeuten tidigare och vi gick igenom lite om vad vi pratat om innan och hur sommaren har gått. Sen fick jag fylla i ett formulär med massa frågor om koncentrationen. Sen tog hon fram en bit tapet så skulle jag räkna, mäta och klippa för att sen vika en ask. Som Lisa sa, dagisnivå på det hela, men om sanningen ska fram så hann jag svära några gånger för mig själv…

Jag kunde först inte komma fram till 20/3 och hur mycket det var. Men själva vikandet då, tålamodet tröt och jag tittade fel på instruktionen jag skulle följa, men jag fick ihop min ask.

Sen utvärderade vi kedjetäcket och hur det funkar, så jag får behålla det då det har bra effekt på mig. Tanken med allt detta är att hon ska sammanställa allt med Michael så att de ska se vad jag behöver hjälp med och vad vi ska jobba med.

Efter det åkte vi hem till Jonas mamma och handlade lite åt henne som hemtjänsten glömt och sen satt vi och pratade massa smörja som vanligt. Väl hemma – nu alltså, så är vi trötta och hungriga, så jag ska bege mig ut till köket och laga lite mat

  1. Jazzy skriver:

    Såna där askar kan jag också vika! 😀