Besök och misslyckad cach

Posted: 17th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Första mötet är nu över och det gav inte så mycket, vi pratade mest om ekonomi och vad det innebör om att ansöka om sjukersättning på särskilda grunder och sen att få struktur i vardagen.

Jag fick ett schema med tider där jag ska schemalägga mitt liv, lägga in minst en dag i veckan där jag ägnar mig åt geocaching, med eller utan Jonas, sen minst en dag i veckan där jag ska promenera ensam bara för att få rensa skallen lite.

Innan vi gick in så försökte vi hitta en cach men misslyckades, men skam den som ger sig. Efter mötet åkte vi till Jonas mamma och när vi kom så var hon först inte hemma, men hon var på promenad och sen åkte vi bara hem. Nu håller jag på att laga mat, fiskgratäng med bulgur ska det bli. Sen orkar jag nog inte så mycket mer, jag är helt slut, men kanske en hundpromenad och lite mat kan pigga upp mig sen.

12 minuter kvar, sen är maten Äntligen klar, fram till dess dricker jag vaniljkaffe!