Bra ångestlindring

Angst har varit elak idag, trots Sobril så ökar han… Så jag tänkte att jag måste göra något… Så jag började med att putsa fönster, dammsuga och torka golven… Känns riktigt skönt och nu doftar det liljekonvalj i lägenheten. Bästa Ajax ever, som luktar så gott.

Snart ska vi till Tempo och handla lite och passa på att ta Dipp på promenad. Sen blir det hem igen och då ska jag ta det lugnt, måste vila lite också.. Annars blir Lisa arg på mig :p

Sen ska jag försöka komma på mer filmer som vi vill ha, Lisa laddar ner till usb-minnen som hon sen skickar till oss… Det är bra det 🙂 Men det är svårt att komma på vad för filmer man ska beställa, men jag var inne på Imdb innan och kollade en top 250-lista och där hittade man en del.

Sen något tråkigt… Mina utslag är åter tillbaka och jag är nu övertygad om att jag reagerar på min favoritkrydda – curry. Känns inte kul alls… Vad ska jag nu krydda min mat med? Jag har typ curry på allt i perioder och alltid på kytckling.

Men, det är nu bara att smörja och se glad ut. Men det är svårt att vara glad… Sen ökar utslagen om jag har ångest, så nu är det tufft…. Hur som, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en cigarett sen klä på mig för att gå ut med Dipp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *