Bra dag idag

Hade en riktig sovmorgon idag, vaknade 10:20 och det var riktigt skönt!! Sen var jag ute med Dipp innan vi for in till stan för att hämta mediciner och handla. Var även in på Emmaus där jag hittade en snygg tunika för 50:- så den köpte jag 

Gick runt en massa och bara njöt i det fina vädret, molnigt men fint ändå. Jag gick och smygtittade på Jonas och mitt hjärta bara log! Älskar honom så… När vi skulle åka hem så var våran buss inställd så vi fick vänta en timme till nästa och då gick vi till Lilla krogen där Jonas tog en öl och jag tog en drink – en orgasm. Riktigt gott.

När vi kom hem så fixade jag mat och färgade håret medan Jonas var ut med Dipp, så nu har vi nyss ätit en sen middag och jag är nöjd. En riktigt bra dag helt enkelt

5 thoughts on “Bra dag idag

  1. Får man dricka öl och drink när man kör fruktdiet och allevofrukt en hel vecka kostar säkerligen lika mkt som en kickstart i allevo… Jäkligt tråkig utgift verkligen. Jag har dock köpt kickstart på rusta ganska billigt. Finns det i Borås? Osäker dock om det var allevo eller om det var nån annan soppdiet… Lycka till båda….Maria

    • Vi har inte börjat än, vi ska köra från söndag.
      Och fruktdiet är inte billigt, men det funkar.
      Vi ska båda gå ner, så vi hoppas det går bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *