Bröllopsdagen

Ja, var börjar man detta inlägg.. Jag är just nu så lycklig, allt känns bara overkligt!

Jag somnade hos Åsa igår och fick sova till 4:30 men då blev det bara upp på toa sen somnade jag om till larmet ringde kl 8. Då var det dusch, frukost och på med kläderna innan det var dags att packa in i bilen för att åka till Barbershop och bli fin. Och där kom de extrema nerverna in.. Men det hör väl till antar jag.

Vid 13-rycket kom Åsa och då hade hon hämtat blommorna och sen iväg till Viskafors för att hämta Jonas och hans söner. Och när vi väl var i garaget så tittar två kvinnor på oss och frågar om vi ska på fest.. rätt komisk fråga då jag var uppklädd och hade bröllopsbukett i högsta hugg.

Sen var det dags att åka vidare till stadshuset där jag skulle få träffa min blivande make och gäster. Själva akten började med Carolina Wallin Pérez som sjöng “Utan dina andetag” och sen var det dags för själva vigselakten som tog ungefär 5 minuter och efter det så var det Kent´s tur att framföra “Hur jag fick dig att älska mig”

Efter akten skulle vi till Sven Eriks och äta middag och vi var några som ville gå i snörusket och några tog bilen och väl där blev det mycket foton och jag hoppas att alla som tog foton vill skicka dom till oss så vi kan ha alla bilder samlade.

Namnlös

 

Måste visa bild på tårtan som vår gode vän Emma gjorde, Allt i Elfsborgs färger

529412_10202139047050820_1028954343_n

Den var supergod, men smak av lakrits och citron, precis som en äkta Elfsborgsbakelse ska vara

Men innan tårtan då, då bestod menyn av:

Förrätt: Carpaccio på apelsingravad lax med äpple, fänkål, sallad och nötter. Serveras med hembakat GI knäckebröd.

Varmrätt: Lågtempererad helstekt älgentrecote, palsternackspure, varm endivesallad och blåbärssky.

Dessert: Varm fruktsallad med getost och myntakräm.

Sen fick vi fantastiska presenter, jag vågar knappt skriva ut för jag är rädd att glömma något nu när jag inte har allt framför mig, plus att en present fortfarande ligger på affären och väntas på att bli uthämtat så jag upplyser er i morgon.

Så vill jag tacka alla för en fantastisk dag, den kunde inte bli bättre! Tack alla som var med på vår stora dag!

// Fru Maria Carlzon

14 thoughts on “Bröllopsdagen

  1. HURRA, HURRA! 😀 Så glad att höra att det blev en sån fantastisk dag! 😀 Det är ni värda! Nu har ni något att leva på länge… Leva på tillsammans! Så glad att se att allt gick bra!

    MASSOR med grattis till er!

    • Tusen tack!! Det är så overkligt allting, jag ska göra nu som du skrev igår, hänga buketten upp och ner så den torkar fint 🙂 Så hoppas jag den håller länge, länge…

  2. Tänk att ni fick en sådan fin dag, stoppa den i en burk och ta fram den när de tunga dagarna kommer. Menyn lät ju helt gudomlig också, vilken grej. Stora kramar på er, grattis till Herr och Fru Carlzon!

  3. Stort grattis till er! Det låter som om ni haft en fantastisk dag. Tänk att en perfekt bröllopsdag inte behöver kosta multum – det har ni precis bevisat!!

    • tusen tack!! Vi hade ju sån tur och fick så mycket sponsrat, så vi har inte behövt lägga ut massa tusenlappar som många gör 🙂

  4. Härligt att ni fick en sådan toppen dag Maria o Jonas! Himla snyggt par är ni oxå 🙂 Som de säger “you wear eachother”. Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *