Då var dagen D här

Posted: 13th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Idag ska vi då på möte, om Jonas framtid. Han blir ju utförsäkrad i december och nu ska vi prata om vad som händer efter det. F-kassan vill ju skicka ut honom på någon form av praktik, men han skulle inte klara det i dagsläget. Vissa dagar klarar han ju inte ens att åka till stan, så hur ska han då kunna sköta ett jobb, ha tider att passa?

Många tänker nog nu att det vore bra med lite rutiner, men inte rutiner än i den bemärkelsen. Han behöver mer terapi, rehabilitering, men ingen praktik. Inte än. Jag är livrädd för vad de kan tänkas säga… Men det är bara att bita ihop.

Jag ska följa med som moraliskt stöd, om nu ett nervvrak kan vara till stöd men ändå.. 

Nu har jag iaf nyss ätit frukost, 2 kokta ägg och en kopp kaffe… Så har jag målat naglarna så gott jag kunde, är svårt att måla på högerhanden men det blev rätt bra ändå och färgen blev rosa, ljusrosa

Men, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen fixa mig i ordning inför dagen.

 

 1. ninja skriver:

  håller tummarna (och tårna)

  <3

 2. maria skriver:

  Det handlar väl om arbetsträning? Hur kan ni veta redan nu att han inte klarar det i december? Och arbetsträning handlar ju om att kunna ha dåliga dagar, kunna gå hem tidigare eller inte gå alls vissa dagar. Och man arbetstränar ju under en lång period….
  Jag vet precis vad ångesten kan göra med en och hur tungt det kan vara(du vet ju min historia), så jag skriver inte detta för att vara en besserwisser…

  Lycka till….

  • Miss Manic skriver:

   Vi tror så av den enkla anledningen att han har gått ner sig enormt bara under sommaren… Jag vill inte gå in på detaljer, men han har deppat ner sig ännu mer och har mer ångest än någonsin