Då var söndagen här

Klockan är nu 11:45 och finaste Lisa har precis lämnat oss och djuren efter en fantastisk helg. Vi fick dock en chock när hon kom för hon hade köpt med massa torrvaror och konserver till oss och igår var vi ju och storhandlade så nu kommer vi klara oss ett tag och det är vi mycket tacksamma för. 

Jag känner idag att gårdagen var lång och att det tar på krafterna att vara social för nu är jag helt slut! Men det har verkligen varit värt all tid, hon var precis så trevlig som jag trodde!! Lätt att prata med, glad och positiv! Helt underbar!

Nu ska jag snart försöka sova en timme drygt, då jag inte direkt sovit bra i natt pga halsbrännan. Den var vidrig så i morgon blir det pepcid duo från apoteket. Så, skriver mer senare. Nu står vila på schemat för mig. 

One thought on “Då var söndagen här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *