Dagen hittills då

Vi både vaknade typ samtidigt, jag hann inte mer än öppna ögonen oh lägga min hand försiktigt på Jonas så som jag alltid gör, men han vaknar aldrig men det gör mig inget, bara jag får röra på honom lite.

Men i morse vaknade han direkt, vi låg kvar och pratade en liten stund innan vi gick upp. Sen hann jag dammsuga lite snabbt innan det var dags att åka till stan för att sen ta mig upp till sjukhuset för veckans terapi.

Något som jag varit rädd för, jag har ju svårt att prata med min terapeut för hon ger ett osäkert intryck och jag hade bestämt mig för att Försöka ta upp det med henne. Problemet är bara att jag är så vansinnigt konflikträdd och extremt rädd för att såra folk.

typ så

Så jag visste redan tidigt att dagen skulle bli jobbig!! Men, jag gjorde det!! Helt otroligt! Men det tog tid, jag drog upp lite fint att “det vi pratade om förra veckan” varpå min terapeut frågade om jag menade relationen oss emellan.

“Ja, det är det…” Sen tog jag sats, satt i nästan 10 minuter i tystnad, sa dock några gånger att “jo, jag känner att…” Sen var jag tyst, sen sa jag samma sak igen och så höll jag på.

Men, tillslut så sa jag det!! Blev förvånad över mig själv när jag just insåg vad jag hade sagt.. Men så pratade vi lite om det och nu känns det bara skönt. Förvånad men nöjd!

Sen kom jag hem, Jonas var ute med Dipp när jag kom så jag passade på att dammsuga en snabbis till för att sen torka golven.

Nu sitter vi och lyssnar på Rihanna och tar det bara lugnt, kvällen blir tidig, jag kunde inte somna förrän vid 01-tiden igår sen vaknade jag efter en timme för jag hade en vidrig halsbränna så upp och ta medicin och sen lagom när jag höll på att somna så kom tidningen och Dipp började skälla.

Så då hade jag svårt att somna om efter det och när jag väl lyckades så drömde jag mardrömmar, som avlöste varandra.

Så, jag hoppas jag får sova ostört i natt.. Bara få sova en hel natt för nu var det ett tag sedan. har haft så mycket ångest och ss-tankar, har dock lyckats motstå det hela.

Förresten, Jonas skulle klippa mig härom dagen, jag sa att jag ville ha kort, men missade att säga hur kort jag ville ha.. Så ja.. kort blev det allt!! men idag var första dagen jag var ute utan mössan på, var tvungen att vänja mig vid tanken.

Har dock haft kortare än nu, men det var några år sedan. Men ja, jag trivs. Jonas själv tycker att det blev bra fast jag vet att han föredrar mörkhåriga tjejer med långt hår, så vad han ser hos mig nu har jag inte en aning om :p

catherine-zeta-jones-picture-5

Blir dock osäker och en smula rädd, osäkerheten sätter in ordentligt och ja, att han kollar på andra vet jag men nu kommer det bli ännu mer.. Men, nu är det försent att göra någon ändring på den biten-

Nå väl. That´s it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *