Dagen jag bara vill glömma

Skulle till min terapeut idag, sen även in på pantbanken – igen! Fan vad förnedrande det känns.. Ni vet ju att jag har fått igenom min sjukersättning, men under tiden vi inte hade mina pengar så fick vi strunta i att betala vissa räkningar, så nu har vi dubbla räkningar på det mesta att tänka på.

Vi kommer att komma ifatt men det kommer ta tid, tyvärr.. Men, efter panten så åkte jag till Solhem och pratade med Ullrika och då visade det sig att jag inte kommer få någon terapeut som jag trodde.

Jag ska få boendestöd, sen hjälpen på psyk ska hjälpa mig att få bättre koll på ekonomin.
Depressionen och ångesten ska jag försöka kontrollera på egen hand och när de andra bitarna är under kontroll så kommer jag att få en terapeut.

Sen ska jag få hjälp med att sköta mina sårbarhetsfaktorer. Känns lagom spännande. Jag behöver en terapeut, jag vet ju bara hur det blir när jag inte träffar Ullrika på en tag, visst, jag känner inte att jag får några bra svar, men jag får i alla fall ur mig saker.

Men nu. Jag kommer att stå ensam. Jag vet inte hur jag ska klara det, jag vet verkligen inte. Jag har sån djup depression, mycket ångest som då även triggar igång mina självskadetankar.

Så det känns som att jag kommer ha massor att klara på egen hand. Men, efter det så skulle jag till apoteket för att se om jag har råd att hämta min medicin, men problemet är att den kommer kosta 1394:- och det har vi inte råd med.

Så, jag vet inte hur jag ska lösa det, vara utan Lyrica, Cymbalta och sömnmedicin.. de andra, visst är det utsättningssymtom, men de andra är riktigt överjävliga. Men mobila teamet sa att om det blir problem så kunde jag ringa till avdelningen och se om de kunde skriva ut medicin tills den 18:e.

Så jag får ringa dit senare eller i morgon. Just nu känns allt bara skit!! Bara fucking jävla skit!! Jag vill bara komma ifatt med allt, så vi kan leva så som vi trodde att vi skulle kunna göra så fort jag fick mina pengar, men det är höga räkningar som vi halkat efter med.

Till råga på allt så har det duggregnat idag, så nu är det inte snö längre, nu är det slask. Kul om/när det blir kallt igen, då blir det glasgata överallt.

Så nej – denna dag vill jag bara glömma. Glömma, sudda bort. Fan!

11 thoughts on “Dagen jag bara vill glömma

 1. Gulle dig! Men vet Du vad, prio ett är mediciner till Dig o Bror. Sen kommer presenter till hans barn. Sen kommer ev presenterer till Bror, hans mamma osv. Vill inte verka elak men det är så det funkar för oss alla andra! Kram du fixar detta!

  • Jo, men som vanligt så räknade vi fel. Trodde helt säkert att vi skulle ha råd, sen kom det oväntade utgifter… Sen ena kattmaten är snordyr
   Kram

 2. Jobbigt när ekonomin kör ihop sig, ingen rolig känsla plus att man har allt annat också och mycket av det andra påverkas eller är beroende av ekonomin. Men ge inte upp, det mesta brukar lösa sig. Kram

  • Jag hoppas att du har rätt, med att det löser sig – blir dock en runda till in på pantbanken, annars går det verkligen inte

 3. Rätt vet jag inte om jag har, men det mesta brukar ha en förmåga att kunna ordna upp sig om man kämpar sig igenom det.

  • Jo, det brukar göra det, men nu, ingen mat och inga mediciner. Alla räkningar som vi halkat efter med, typ dubbelt av allt… 😐
   Så trött på den dagliga kampen

 4. Det där med mediciner alltså… Det är helt sjukt hur det kan kosta så mycket. Oftast är det ju så att ju sjukare man är, desto mer mediciner behöver man. Och ju sjukare man är, desto sämre inkomst har man ofta. Tycker det får kosta alldeles för mycket innan det blir subventionerat.
  Jag vet att min medicin kommer kosta runt 1500 nästa gång jag ska hämta ut, och fast det är ett par månader kvar ger det redan ångest… Helt idiotiskt!

  • Ja, det är sjukt, jag har räknar ut nu att jag har mediciner fram till den 14 januari, så den 18:e får jag pengar… Vissa mediciner har jag inget kvar av alls.. Men det är bara inse, medicinlös i 4 dagar… Tvärt stopp med Lyrica och Cymbalta och det kommer Inte att bli kul…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *