Dagen söndag

På nyheter läser man om Utöya, att det idag har gått ett år, något som jag har svårt att förstå. Tycker att det känns som igår. Samma sak med WTC, jag kan inte fatta hur lång tid det gått sen dess, jag minns exakt vad jag gjorte och vad min första tanke var. Jag jobbade och vi hade CNN på, men jag trodde de gjorde reklam för någon ny film.. Sen fattade jag och rysningarna gick som en löpeld genom hela kroppen.

Hela dagen hade man det i huvudet och nyheterna följdes tillsammans med de gamla som jag jobbade för. Än idag ryser jag vid tanken när man såg tornen rasa ihop. Helt ofattbart.

Nog om tragedier. Idag är det söndag och tanken är att vi ska städa idag, hela lägenheten behöver sig en omgång och vi ska bara vara hemma! Möjligen gå till Tempo för att köpa cigaretter, men inte åka in till stan och bara det känns skönt. Jag orkar inte fara och flänga längre, nu vill jag bara vara hemma.

Klockan är nu 11:11 och hunden sover, katten sover, Jonas sitter vid sin dator och jag sitter vid min dator. Bloggar, twittrar, facebookar och spelar Rumble i mobilen. Och dricker kaffe så klart. Men snart ska jag ta dammvippan och sätta fart, sen ska skåpen skuras, besticklådan ska rengöras, golven ska skuras, hunden ska rastas och glödlampor ska bytas.

Så det blir fullt upp men i ett tempo som jag känner att jag orkar. Jag har inte varit hemma en hel dag sen jag blev utskriven från psyk, det har alltid varit något, men nu orkar jag inte. Så det ska bli skönt med en dag hemma. bara städa och få fint.

Så jag vill önska er en fin söndag! 

2 thoughts on “Dagen söndag

 1. skåpluckor har jag inget agg emot att torka av men den där nedrans besticklådan! hur lyckas mina bli fulla av skit på tre minutrar? gahh känner förakt så kraftigt som man kan göra mot ett materiellt ting mot dem. >_< av ondo! (nu maxade jag hat mot dem lite väl i detta stycke kanske hehe)

  önskar en fin söndag till dig med! <3

  • Vi har inga skåpluckor, det är såna “knottriga” luckor som är ett rent helvete att få rena, så Jonas tog bort dom innan jag flyttade hit. Nu får vi torka ur skåpen istället, men det går så mycket lättare.

   Nu är snart köket klart, så nu är det bara resten kvar 🙂

   Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *