Dagens sista!

Dagen började bra, jag kände starkt för att städa och har gjort det nu, bara stora garderoben kvar och putsa fönster i sovrummet. Sen gick jag och handlade mjölk och melon att njuta av senare, men nu sitter jag med en hemsk ångest och det av den anledningen att jag har ätit.

Har dock tagit truxal nu, så jag hoppas på snabb effekt. Inte för att de hjälper alla gånger, men jag hoppas på det nu.. Jonas ska pilla mig i håret och det är en sak som kan få mig att slappna av. Det är så himla skönt!! 

Jag måste verkligen få hjälp med mitt tänk kring just mat, jag fattar att jag lider av en ätstörning, men det har folk svårt att förstå då de endast tänker på anorexi eller bulimi direkt när man säger ätstörning. Men det är så mycket mer, bara fel tankar kring mat så är det en ätstörning. Och jag kan inte äta utan rädsla för att bli dålig. Värst är det när jag äter ute, antingen pizzeria eller om man köper ex mjukglass. 

Det är sjuka tankar jag har och jag vet inte hur jag ska få ett stopp på det hela. Vi ska ha en grillkväll på gården med grannarna och då ska jag dels äta inför folk jag inte känner så jag måste lära mig att inte kasta i mig maten, plus detta med rädslan om att maten inte är helt färdiggrillad. 

Sen funderar jag på Vad man ska grilla.. Kanske ett laxpaket och majskolv.. Får se… Vi skulle visst göra detta någon helg inom 2 veckor. Innan midsommar iaf..

Men, nu ska jag avsluta mitt tjat om mat och försöka koppla av, sluta oroa mig – men jag kan verkligen inte. Kan inte.

2 thoughts on “Dagens sista!

  1. ..när det finns tusen andra som är vanligare ätstöringar.

    blev ‘glad’ när jag läste kloka thereses inlägg om olika ätstörningar http://tankestormar.blogspot.se/2012/01/att-bli-frisk-fran-en-atstorning-del-iv.html

    “Visste du att den så kallade atypiska ätstörningen, som också kallas ätstörning utan närmare specifikation (UNS) är den absolut vanligaste formen av ätstörning? Ibland kallas den atypiska ätstörningen lite slarvigt “ätstörning light” vilket är gravt missvisande. Personer med ätstörning UNS kan ha ett minst lika stort lidande som de med anorexi eller bulimi, inte minst beroende på denna missuppfattning som kan försvåra för dem att få hjälp.”

    hoppas det blir mer än najs granngrillandet och att det överväger dina fasor.
    kram //i:et

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *