Den magiska dagen

En magisk dag, som jag då inte visste om var den 10 juli 2014 – det var dagen då Pepsi föddes.  Men 18 veckor senare, närmare bestämt den 8 november så flyttade ett litet mirakel hem till oss.

Som jag älskar henne, hon ger så otroligt mycket tröst, när jag mår riktigt dåligt och väljer sängen så kommer hon och lägger sig intill bröstet på mig och spinner. Även om Dipp redan ligger där så kliver hon rätt över Dipp, som inte protesterar det minsta.

Så är det även på kvällen. Dipp går dock oftast ner till sin säng när det blir för varmt. Chips ligger oftast på Brors sida på en kudde, men ibland ligger hon på en kudde mellan oss.

Jag på sidan och Pepsi intill, spinner så jag vibrerar. Som jag sagt innan, jag älskar Dipp och Chips också, men för mig så är Pepsi speciell, kan inte förklara hur eller varför – det är bara en känsla.

Får dåligt samvete gentemot de andra två, men jag kan inte hjälpa det. Pepsi är min ögonsten helt enkelt.

Pepsi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *