Denna fotboll

Posted: 26th augusti 2012 by Miss Manic in sport

Toppmöte stog på spel , Häcken-Elfsborg och matchen var bra fram till sista 20 minutrarna då Elfsborg säckade ihop, fick 2 röda kort plus mer skadade spelare. De hade några toppspelare borta inför dagens match så det kändes tungt redan innan start.

Men Elfsborg tog ledningen efter bara någon minut, sen kvitterade Häcken till 1-1 Men deras lycka varade i 2 minuter då Elfsborg åter tog ledningen. Sen bytte Häcken in en ny spelare och han hann vara på planen i 6 minuter innan han nätade och utterliggare 4,5 minut senare var han framme igen.

Sen var det bra spel från båda håll en tid, men Elfsborg fick en man utvisad och fick avsluta med 10 man. En dundertabbe från Elfsborg var att de gjorde en bakåtpassning och Häcken gjorde då 4-2 och så slutade matchen. Elfsborg leder fortfarande så gulddrömmarna lever fortfarande men det känns tungt just nu.

I ren ilska ska jag nu laga mat. Äta måste man ju trots allt. Men först ska vi deppa lite.

  1. Jenny skriver:

    Jag såg matchen, ni var förvånansvärt lama i försvaret ibland. Och utvisningen var onödig, det är de flesta utvisningar iofs men ändå. Ni kommer ändå ta guldet tror jag. Vår vinst mot HIF var skön i går, nu är vi på säker mark för resten av säsongen. Det var några år sen det hände. 😆 Kram på dig.

  2. Jenny skriver:

    Djurgården såklart! :mrgreen: Född blårandig, pappa och jag bodde själva mellan jag var 3 och 6 och han “släpade” med mig på både Hovet och Stadion. Färjestad är våra ärkerivaler men i år slipper ni ju oss eftersom vi spelar i kassallsvenskan. 🙄