Denna helg – snart över

Fullt ös. I torsdags kom Lisa, på fredagen träffade jag min terapeut och sen på kvällen var jag och Lisa till Thai silk och åt sjukt god mat. Sen var vi typ helt färdiga när vi kom hem. Idag, lördag så har vi varit iväg och slängt en massa bråte, hämtat bjälkar till sängen, handlat, monterat säng och ätit kyckling med potatisgratäng.

Nu sitter vi här, slut, trött, färdigt. Men jag har en puls på 380 typ, ångesten alltså. Men, jag kommer försöka somna snart, i “nya” sängen. En sån sängram från Ikea – Malm, sån som alla har men den enda modell vi kan ha. Men jag gillar den, det blev ett lyft i sovrummet även fast det nu är hur mycket saker som helst som behöver fixas.

Men det får bli en annan dag.

One thought on “Denna helg – snart över

  1. Nya saker är roliga även om dom är begagnade 🙂 Låter som att du haft lite roligt innan ångesten slog till ordentligt igen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *