Dessa borden igen

Lisa är här. Världens bästa Lisa, syster, vän. Hon – ja, jag är jätteglad att hon är här, men sen är även “Han” här, han den onda, elaka. Han som vill förstöra. Han som gör mig rädd. Igår, var jag och min man ute på promenad och vi mötte en lastbil. Jag var tvungen att blunda och ta tag i världen en stund, som för att inte testa hur det skulle kännas att “ramla”.

Såna känslor är otäcka, de finns där konstant. Men. Denna helg ska jag Kämpa för att inte låta “honom” komma inpå mig. Det är oerhört tufft. Jag var tvungen att lägga mig förut, även fast Lisa är här, men hon förstår. Jag försökte somna en timme, men det gick inte.

Jag kunde inte slappna av, jag låg där och blev förbannad på mina ben. Det går inte att slappna av. Samma igår kväll. Jag räknade innan, igår tog jag 12 tabletter och 2 rör Theralen. Ändå fick jag inte sova – för jag kan inte slappna av, men om jag lyckas somna så väcker mardrömmarna mig.

Jag testar ibland att inte ta en enda tablett till natten, men nej.. Då är det nästan värre. Men att sova… Jag saknar att få sova och kunna vakna på morgonen och känna mig utvilad, men jag vet inte hur det känns.

Men. Nu ska jag sova, i morgon kommer min terapeut och jag ska visa henne mina tankar och känslor… Vågar inte visa henne för att riskera en tvångströja. Men, jag måste säga som det är. Sanningen är sådan.

Men innan dess – nu ska jag sova. Försöka.

2 thoughts on “Dessa borden igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *