Det finns de som luktar, sen finns det de som stinker och se finns det snäppet värre..

(så finns det långa rubriker)


Kom nyss hem… och bussresan blev en… luktande resa minst sagt! Alltså… En ökänd människa åkte med samma buss som oss och brukar göra lite för ofta, men denna gäng snälla värld!!!

Som rubriker säger så kanske ni förstår var jag vill hamna. PISS! Intorkat piss STINKER!!! Det luktade liksom inte kiss utan det luktade Ren ammoniak. Illamåendet kom så först drog jag ner ansiktet i min tröja, men utan att överdriva så stack det i ögonen efter ett tag, så jag fann ingen annan utväg än att sätta mig längre fram i bussen.

Denna person Brukar lukta piss, det är liksom inget nytt – men detta var det vidrigaste jag varit med om Ever!  Fy!!!

Nå väl, dagen har varit riktigt jobbig. Vi kom ju till Jonas mamma igår kväll och skulle inte vara där så länge, men klockan blev 21 och då tyckte vi att klockan blev lite mycket så vi stannade över natten, något som inte blev ett lyckat drag. Inga nattmediciner – kass sömn och kass sömn resulterar i en überkass mage, sen inga morgonmediciner innebär då även ingen lyrica..

Ingen lyrica kl 13 heller. Så när vi väntade på bussen hem så kändes det som att det gick elektriska impulser över huden. Det är riktigt jobbigt att vara utan lyrica. Jag har ju ätit 5 lyrica/dag i några år. Såå det känns minst sagt när man blir utan. Men när vi kom hem så tog jag alla mediciner som jag skulle ha idag så snart är man väl människa igen.

Jag blir sån att jag inte finner varken mening eller lust till att existera. Något som är synd nu då eftersom jag mått så himla bra nu i flera dagar i rad! Jag menar, härom kvällen så drog jag ut på mina nattmediciner av den anledningen att jag mådde så bra att jag inte hade lust att sova..

Så har mina dagar sett ut. Så himla skönt måste jag säga!! Jag minns inte när jag mådde så bra flera dagar i rad! Men nu så tänker jag njuta så länge jag kan. Något som dock blir till en smula förväntansångest. Men det kommer och går under dagarna.

Men, nu är kvällen här och jag ska försöka få sova i natt. Hoppas jag får det som jag vill. Men innan sömnen så ska jag fortsätta lyssna på Depeche mode!

 

2 thoughts on “Det finns de som luktar, sen finns det de som stinker och se finns det snäppet värre..

 1. Inte för att jag känner personen i fråga men…

  Helt uppenbart lever hen ensam(?) Kanske sjuk(?) Kanske andra problem som gör att hen inte kan sköta den biten(?) Men jag är ganska säker på att hen inte är en lycklig hen. Ganska säker på att det inte görs avsiktligt och av fri vilja. Tämligen säker på att OM hen är medveten om detta lider MINST lika mycket som omgivningen.
  Som av en händelse fanns denna film idag på facebook via en annan vän

  http://www.faithit.com/kid-alone-on-bench-freezing-will-people-help/

  Frågan som intresserar MIG är: skulle hen ovan mötas av samma förståelse av sin omgivning eller av avståndstaganden.

  Tyvärr tror jag mig veta svaret på den frågan…..

  • Vi vet mycket väl vem han är, han är “frisk” i övrigt, men är lite för glad i glaset om man säger så. Han pinkar ner sig så fort han druckit, vilket är synd för han är annars rätt trevlig att prata med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *