Det kom ett mail

kände ATT jag behövde skriva om dej….det är varken Välskrivet eller korrektur läst…detta ÄR bara ord ur Mitt gamla jävla Knarkar hjärta…..mitt lessna och brutna hjärta …ett hjärta i en kropp som Ätit ur soptunnor ,

ur soptunnorna at jag med samma mun som blev tvingad att suga nån gubbes KUKjävel…nar jag va 7….hjärtat i samma kropp som lidit utav RIKTIG anorexi! hjärtat i samma Kropp som blev sprutnarkoman , en narkoman ALLA dömde UT och sa – Hon kommer DÖ innan 30!!!!….

Hjärtat i SAMMA jävla kropp som ur botten bland överdoser och självmordsförsök och Utdomdhet …ändå Valde att vara FRISK!!!! en manniska som ÄR sjuk på RIKTIGT …Vill BLI frisk!!!!!!!…såna som DU din lilla jävla skitunge…profiterar på Min sjukdomsbild…..for att KANSKE Kanske kanske …sa far du en kram extra utav din mamma!!!!!

en mamma som INTE ens TROR pa ditt jävla DRAVEL!!!!!!……..Jag Hoppas att DEN dag världen äntligen Blir befriad Utav din jävla Närvaro….att du faktiskt efter dödens ögonblick…Att den eventuella snubben som tar emot dej…LÅTER dej kanna den smärta du SÅ jävla lattvindigt serverar din Familj…UTAN någon som Helst tanke pa DERAS hjärtan…

du tänker BARA på dej sjalv!!!! där du sitter och räknar dina små piller och jämför med andra som får liknande……jämföra och räkna och romantisera……SÅ som DU romatiserar dina små jävla SKITpiller ….DET gör man när MAn ar 15….FÖR nar man ÄR en riktig narkoman …SÅ är dina små javla piller INTE särskilt mycke värda!!!!!!…

Detta VET jag eftersom du sa lättvindigt berattar för HELA jävla världen …EXAKT vad du äter!!!!!! Riktigt jävla SKIT är vad du LÅTSAS missbruka!!! Dina Piller vill INGEN jävel ens Betala för!!!!

BARA så att du VET…för du kanske BORDE tänka ÖVER vad du egentligen skriver på din blogg…FÖR det FINNS fler av mej ..som faktiskt VET lite om Livet!!!!! Slutligen….TA OCH GE DEJ!!!!!!! DU ÄR INTE 13 LÄNGRE!!!! och de ENDA du kan LURA ..ar ovetande människor!!!! MEN det ÄR väll JUST det du VILL!!!!!


Snälla Rebecca, sluta läs min blogg om du hatar den så mycket. Jag skriver om VAD jag VIll i min blogg, med MINA ord! Jag jämför inte piller med någon men ja, jag skriver om mediciner och hur jag mår och vad jag varit med om har du inte en aning om.

Jag skriver om mycket men långt ifrån allt så du kan sluta terra mig på facebook!

 

7 thoughts on “Det kom ett mail

 1. Men HERREGUD, kan människan inte bara ge sig nån gång?! Verkligen moget att jämföra olika sorters problem på det där sättet, INTE! Hon har ingen aning om hur det känns att vara du Maria, det har ingen annan än du själv. Det finns alltid folk som har det värre, men hon som skrev det där verkar ju tro att hon har haft det värst av alla i hela världen och att alla andras problem bara är skitsaker. Fan vad arg jag blir!
  Och dessutom har väl du aldrig påstått att du är tablettmissbrukare? Du tar mediciner, de ger dig förjävliga biverkningar, men du skryter ju inte direkt om dem och har aldrig påstått att du är en knarkare heller så vad fan gnäller hon om?

  • Exakt, jag vet att hon levt tufft – jag kände henne privat en gång så jag vet dock att det ligger mycket i det hon nämner om sig själv, men som sagt – man kan aldrig jämföra så som hon gör

 2. “Hjärtat i SAMMA jävla kropp som ur botten bland överdoser och självmordsförsök och Utdomdhet …ändå Valde att vara FRISK!!!! en manniska som ÄR sjuk på RIKTIGT …Vill BLI frisk!!!!!!!” Valde att bli frisk? Vill bli frisk? Alltså, det hela är ju skrivet av någon som vill tro att den vill blir frisk. Som dessutom väljer att försöka bli frisk genom att sätta sig över andra människor.

  En mobbare alltså. Inget annat. En vek, omogen mobbare som förvisso verkar ha varit med om fruktansvärda saker, men liktväl en mobbare.

  Ska man börja jämföra bördor och motgångar så är det väl ändå så att suga kuken av en gammal gubbe när man är sju är fan så mycket bättre än att bli våldtagen gång på gång på gång av soldater i en krivgzon eller att se sina barn slitas i tu av bomber, eller att vara döende i cancer. Allt är relativt.

  Men som sagt, en enkel, liten, vek, sjuk mobbare. Vi låter det väl vara så då. Spottar man i motvind får man väl skylla sig om loskan hamnar i anskitet och spottar man dessutom gång på gång i samma motvind så är man ju bara fånig. Inte ens dum. Bara fånig.

  Låt männskan sjunga om det nu tilltalar henne. Kanske slipper hon höra sina egna tankar om hon bara skriker tillräckligt högt på någon annan.

 3. alltså. jag har tänkt kommentera det här inlägget flera gånger, men hittar liksom inga ord. det är farligt att tänkta “det finns alltid de som har/har haft det värre…” – det kommer ingen att bli bättre av.

  vi har alla olika förutsättningar och olika bagage i våra ryggsäckar. punkt. mycket kan spela en stor roll över vårt psykiska och fysiska mående – men samtidigt är det tyvärr så att vissa, trots goda förutsättningar, ändå inte bara kan “rycka upp sig” och resa sig upp. om det ändå hade varit så enkelt – då hade vi alla kunnat ta oss ur missbruk, depressioner och kroniska sjukdomar i ett nafs. och hur härligt vore inte det?!

  det är med komplext än så och du kämpar på ditt håll – mot dina demoner. och självklart jag hoppas jag att du en dag ska slippa mörkret. det viktigaste, på gott och ont, är att inte ge upp och DU om någon har en fantastisk kämpaglöd.

  jag hejjar på dig och jag hoppas att du slipper fler otrevliga mail. (själv kan jag ju tycka att hon som skrev mailet istället kan peppa dig och t.ex. ge dig goda råd på hur en kan hantera ätstörningar och annat. göra något konstruktivt istället för att ta på sig offerrollen och klanka ner på de som fortfarande kämpar.)

  stor kram och tusen ton kärlek! <3

 4. Finns också något som heter: var och en har nog av sina egna plågor!! Går inte att jämföra på det sättet. Alla har vi olika smärtgränser. fysiskt å psykiskt. Låter mer som hon är i en offer-mentalitet.. bitter person.

  • Ja, man ska aldrig jämföra även om man har samma problem för vissa är starkare än andra och vissa har bättre förutsättningar i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *