Det mörka hålet

Blogga, jag brukar ju blogga rätt mycket som ni har märkt och jag fick en fråga nu av en vän som undrade om jag har slutat blogga.

07

Men om sanningen ska fram. Jag har mått så vansinnigt dåligt och gör det än så jag har inte orkat blogga, inte orkat prata med vänner – inte orkat eller haft lust med något. Jag sitter här vid dator och bara stirrar.

Ångesten som kommer nu dagligen, jag har bara haft för mycket. Först började allt med att Bror tog sig upp ur sin depression och då kunde jag slappna av men jag vågade inte. Sen brevet som jag även publicerade korta stycken av, det har spätt på allt.

I förrgår kväll bombade jag mig med sömntabletter och lugnande redan vid 20-tiden för jag orkade inte och vågade inte hålla mig vaken. Jag hade då en hemsk ångest och höga självskadetankar.

Men bomba mig betyder inte några farliga mängder, bara den mängd så jag vet att jag somnar. Men det spelade ingen roll, jag vaknade flera gånger på natten i alla fall. Men igår åkte vi till stan, allt för att aktivera mig så jag kanske kunde tänka på annat.

Inte för att det funkade men ändå. Idag måste jag iväg igen för jag måste till veterinären för att köpa kattmat och sen in och köpa kattsand på Ica Maxi. Fasen, kattmaten kostar 260:- för 1,3 kilo. Men vad gör man inte för sin pälskling. Hon måste ju ha mat som hon tål.

Men vi vill ha en katt till och vi har hittat en nu som vi ska få titta på, det är en jättefin katt och det är en hel massa som ingår i köpet, han är försäkrad i ett år till, kastrerad, chippad, vaccinerad, 8 kg kattmat, plus att han är van vid hårda tag både gällande hund och barn.

Han heter Ronnie, men vi ska kolla läget och se om det går att få honom att reagera på Pepsi. Då skulle vi ha Chips, Dipp & Pepsi. Schysst tema måste jag säga.

Så, här är han. Lite suddig bild men ändå

4792025746 Och ja, vi har råd med en katt till, det har vi redan kollat, så vi kommer inte hamna i samma knipa som vi varit i innan. Men, ja. Nu har jag uppdaterat om läget. Jag finns, har bara inte orkat blogga som jag brukar.

Katter, något jag behöver – de ger mig ett sånt lugn, älskade djur. Jag säger bara det


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *