Det nya livet del två…

Då har jag gått ut med att Jonas ska börja med antabus då han insett att han inte längre har den kontrollen han en gång har haft. Så jag har funderat på att sluta röka, mest av ekonomiska skäl och då slutar jag på onsdag – samma dag som Jonas börjar med antabus. Vi kommer bli två monster här hemma, men klarar jag inte det så…. Men jag ska försöka.

Jag har fått sjukt dålig kondis och jag vill komma i form. Vi båda har pratat om att ta kretsloppet nästa år, man kan välja om man ska springa 5 eller 10 km. Så då kan man ju inte röka.. Sen vill jag känna mig fräsch, tjäna pengar och leva mer hälsosamt. Jag lägger sjuka summor pengar på nikotin och det är dags att ta tag i det.

När man har så pass dålig ekonomi så gäller det att prioritera. Men jag vet inte vad jag ska göra med händerna när Jonas röker och när jag blir röksugen.. Jag tar gärna emot tips.. Skulle kunna gå ut med Dipp så fort det blir jobbigt, för som det är nu så röker jag Aldrig när jag är ute med henne. Så det är klart ett alternativ. Borsta tänderna och sen gå ut, med eller utan Dipp.

Men, kom gärna med tips.Under tiden nu som jag väntar så ska jag ta en cigarett och sen försöka orka mig in i duschen

7 thoughts on “Det nya livet del två…

  1. Vad är antabus för något? Har aldrig hört talas om det…

    Klart att ni klarar det om ni bara ger er fan på det! Viljan är starkast, kom ihåg det! <3

    • Antabus ger man till alkoholister, dricker de när de käkar antabus så mår de riktigt, riktigt uselt!
      Så, det kommer bli tufft nu framöver, men vi SKA fixa det 🙂 <3

  2. Jag försöker också sluta röka, det har jag gjort länge. Det går upp och ner hela tiden. När man får återfall så inser man snabbt att själva lukten av rök när andra röker är mycket godare än att själv röka. Det luktar ju fruktansvärt gott, lukta på otända cigaretter är också gott, och det godaste är nästan att lukta på fimpar har jag märkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *