En av de dåligaste dagarna

Posted: 28th augusti 2012 by Miss Manic in Uncategorized

Jag vet att det heter sämsta dagarna, men eftersom den varit så dålig så skriver jag dåligt med vilje. 

Ute har det varit kvavt, men nu regnar det, som alltid i Borås. Ångesten har varit hög hela dagen, men nu har jag lite av varje i min kropp som kanske kan häva skiten så jag kan få sova. Komma pigg till sömnskolan i morgon. Jag har oxa, theralen och lergigan i mig. Lite för ångesten och lite i hopp om att sömnen vill samarbeta i natt.

Hoppas på att vakna utan huvudvärk i morgon. Jag måste sätta fart tidigt då jag måste åka 11:53 för att hinna i tid, så Dipp tvingas vakna tidigare hon med. Men det är väl bara att pipa med ankan så vaknar hon. Jonas ska iväg ännu tidigare så jag ska inte gnälla. 

Jag har nyss tagit ut en köttfärslimpa ur ugnen så i morgon blir det just det och bulgur till middag. Idag har vi inte ätit vettigt alls. Rent av dåligt. Lite rå hot dog och några köttbullar och knäckebröd. Sen har jag druckit ca 3 glas vatten, vilket är bra för att vara mig. Kan ju vara därför jag har ont i huvudet. 

Nå väl. Klockan är 20:45 och nu ropar sängen. Så godnatt gott folk

  1. Jenny skriver:

    Hoppas på en bättre dag i morgon, utan huvudvärk. Jag kunde få huvudvärk av Theralen när jag tog det, men det är ju olika för alla. Kram på dig, ha en bra morgondag.