En av övningarna

En av övningarna vi körde idag var denna

Grymt jobbig, men satan så kul!! Jag vill inte skryta med hur duktig jag var så jag skriver inte ut några vikter 😉  Men, nu sitter jag helt väck, trött som tusan, träningsvärken börjar smyga sig på och brännblåsan på fingret är bara någon timme bort.

Men det blir nog snart natten här, jag vaknade ju fånigt tidigt och sen hård träning och timmar av shopping på det. Har även lagat mat och det blev riktigt gott.. Vågar jag nästan säga själv.

Jag har en massa i mig som jag vill vräka ur mig, men jag ska inte sabotera min lördagkväll. Jag ska njuta och må gott. Inte släppa in de andra känslorna som försöker ta över. Det är inte okej. Inte ikväll, inte i morgon – inte alls!

3 thoughts on “En av övningarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *