En av övningarna

En av övningarna vi körde idag var denna

Grymt jobbig, men satan så kul!! Jag vill inte skryta med hur duktig jag var så jag skriver inte ut några vikter 😉  Men, nu sitter jag helt väck, trött som tusan, träningsvärken börjar smyga sig på och brännblåsan på fingret är bara någon timme bort.

Men det blir nog snart natten här, jag vaknade ju fånigt tidigt och sen hård träning och timmar av shopping på det. Har även lagat mat och det blev riktigt gott.. Vågar jag nästan säga själv.

Jag har en massa i mig som jag vill vräka ur mig, men jag ska inte sabotera min lördagkväll. Jag ska njuta och må gott. Inte släppa in de andra känslorna som försöker ta över. Det är inte okej. Inte ikväll, inte i morgon – inte alls!

3 Responses to En av övningarna

  1. Hej hej!

    Ville bara säga att jag har bytt bloggportal. Den nya adressen är: morkradd.bloggplatsen.se

    Kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>