En del av internetvärlden förstår jag inte

Det finns en människa som jag trodde hade slutat läsa min blogg, en människa som alltid stör sig på vad jag skriver, hur jag skriver osv. Men det jag inte förstår är varför man då fortsätter att läsa min blogg. Vore det då inte lättare att bara sluta besöka min sida?

Jag fattar verkligen inte. Jag har dock slutat läsa den människans blogg, för om hen stör sig på mig, varför ska då jag engagera mig? Nå väl. Nog om det!

Jag var ute med Dipp för en stund sedan och skulle bara gå en snabbis runt kvarteret så hon får göra det nödvändiga eftersom vi ändå ska ut till skogs snart och då blir det några timmar i skogen.

Men promenaden som normalt tar 20 minuter blev 1 timme, men skönt var det! Så jag ser fram emot utflykten som vi ska på. Vi kommer besöka vårat nya smultronställe! Det är så otroligt fint där!

Det är fortfarande nätter då det är riktigt kallt och även frostigt så tälta nu är för tidigt. Sen måste vi köpa gas till trangiaköket först så vi kan fixa med mat där ute. Jag är så glad att Jonas också njuter av skog och natur så som han gör.

Men, nu ska jag läsa. Har fått upp läsningen igen och det känns riktigt bra måste jag säga, en avkoppling jag inte haft på länge!

2 thoughts on “En del av internetvärlden förstår jag inte

    • Ja, jag läste den när jag låg inne en gång och den var så galet bra!Lättläst och mysig! Då var det alltså du som tipsade om den, jag visste att det var någon.. men den är fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *